Menu luk

10 minutter på cykel blev erstattet af 90 minutter i toget

Annette Jels Jørgensen er en af de mange tusinde Danske Bank-ansatte, der i april skal flytte ind i The Post & The Pondus centralt i København. Den seneste flytning står frisk i erindringen for Annette. Det er nemlig kun 14 måneder siden, hun blev bedt om at rykke fra Næstved til Høje Taastrup.

22. feb. 2024
2 min

Da Annette Jels Jørgensen blev bedt om at rykke fra Næstved til bygning D og Personal Customers i Høje Taastrup, blev den friske 10 minutters tur på cyklen erstattet af op til halvanden times pendlertid hver vej med togskift i Ringsted.

En væsentlig ændring, som Annette da også lige skulle bruge lidt tid til at tage ind.

”Det var da ikke den fedeste melding at få, vil jeg gerne indrømme. Og i starten føltes det som spildtid at sidde i toget så lang tid. Men efterhånden blev det en fast del af hverdagen, og man kommer hurtigt ind i vanen med at tage toget og bruge lidt tid på det”, siger Annette.

Annette Jels Jørgensen

Nye opgaver og nye kolleger

Udover den ændrede transporttid, fulgte nye kolleger og nye opgaver også med købet.

”Jeg kom fra et sted, hvor der var åbent for kunder tre timer hver dag, hvilket gav et liv i huset. Jeg havde også mange forskelligartede opgaver og synes egentlig, at jeg havde et spændende og mangfoldigt job”, siger hun og uddyber om opgaverne i Høje Taastrup.

”Her skulle jeg vænne mig til et fuldstændig fastplanlagt skema, som vi bare skal følge. Det var også en tilvænning, der lige krævede lidt tid”. 

Jeg glæder mig til at komme ind og se de nye lokaler. Til forskel fra sidst, hvor jeg skiftede, er det denne gang nyt for alle og ikke kun for os, der dengang flyttede ”ind” hos kollegerne i Høje Taastrup.
- Annette Jels Jørgensen

Postgrunden, here we come

Når Annette flytter til Postgrunden, vil opgaverne ikke ændre sig, og transporttiden vil være den cirka den samme.

”Jeg glæder mig til at komme ind og se de nye lokaler. Til forskel fra sidst, hvor jeg skiftede, er det denne gang nyt for alle og ikke kun for os, der dengang flyttede ”ind” hos kollegerne i Høje Taastrup.

Hun er særligt spændt på at opleve, hvordan det er at arbejde i de nye bygninger.

”I dag sidder vi et storkontor, hvor vi sidder omkring 70 personer. Vi kommer måske til at det samme antal i selve rummet. Men som en del af et kæmpe hus. Jeg glæder mig til at opleve, hvordan det bliver”, slutter hun.


Emner

Seneste nyt