Menu luk

Python Programmering Grundkursus

Tidspunkt
12. jun 2023 - 14. jun 2023
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Dansk IT
Vermundsgade 38 C, st. tv.
2100 København Ø
Tilmeldingsfrist
5. juni 2023
Pris
1.750,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Udsolgt
1 2

At give deltagere viden og grundlæggende færdigheder til at kunne udvikle programmer, moduler/packages samt anvende standardbibliotekerne i Python.

Python er et enkelt og veldesignet sprog, som kan bruges til at løse organisationers kodeudfordringer lige fra simple scripts helt op til avancerede dataanalyserer, der modellerer virksomhedens problemdomæner.

Udbytte

 • Du lærer bl.a, hvordan Python bærer sig ad med at repræsentere grundlæggende værdier som tal, strenge, arrays, lister og dictionaries.
 • Desuden får du erfaring med Pythons måde at strukturere kode på i moduler og packages, og ikke mindst hvad man gør for at få fat i koden i konkrete projekter. Hvis alle anvender samme kode, slipper vi for versions-problemer.
 • Du lærer bl.a, hvordan Python bærer sig ad med at repræsentere grundlæggende værdier som tal, strenge, arrays, lister og dictionaries.
 • Vi kigger på funktioner og parametre til at lave funktions-abstraktion - hvordan sendes data til funktionen, og hvordan får vi resultater tilbage?
 • Vi får tilmed set på, hvordan Python bærer sig ad med at håndtere fejl og situationer, der ikke burde være opstået - exception-handling.

Mere om indholdet
Når data begynder at bliver rigtig komplekse, er det ikke altid nok med simple variable og funktioner. Her bliver det objektorienterede aspekt centralt med mulighederne for klasser, objekter, nedarvning og kodegenbrug. Det er begreber som sproget deler med andre OO-sprog som Java, C# og C++, men giver det en helt unik og meget typisk pythonsk iklædning.

Forudsætninger
For at deltage på dette kursus anbefaler vi, at du har erfaring med objektorienteret programmering på grundlæggende niveau.

Kurset henvender sig til alle, som skal i gang med Python programmering; uanset om det er til data science, machine learning, IOT, scripting eller noget helt femte.

Program (Alle dage fra kl. 09.00-16.00)

 • Introduktion til Python som sprog
 • Variable og typer
 • Flowcontrol
 • Udtryk og operationer
 • Filer og I/O
 • Objekt-orienteret programmering
 • Pythons modul mekanisme
 • Grundlæggende regulære udtryk
 • Flertrådet programmering

Om underviser
Kurset undervises af Hjerre Hviid fra SuperUsers. Hjerre er en meget erfaren systemudvikler, som kender Python-sprog og miljø rigtigt godt. Hjerre er uddannet datalog (med psykologi) fra AUC og han er specialiseret inden for Python, UNIX, Linux, C/ C++, Java, Perl, X11, Motif, KDE, databaser og SQL.

Hjerre kan sit kram både formidlingsmæssigt og teknisk hvilket afspejler sig i de flotte evalueringer, han modtager på de mange Python-kurser, han underviser i.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt, når afmeldingsfristen er udløbet. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 14 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund