MoneyTalks

En MoneyTalk giver dig svaret på et spørgsmål, som handler om hvordan den finansielle sektor udvikler sig – givet af dem, der udvikler den.

​Bliv klædt på til at forstå og navigere i den finansielle sektor. Vi bringer eksperterne til dig i videoer, som tager mellem 3 og 20 minutter.

Se nyeste MoneyTalks

Lyt til de seje kvinder bag Female Invest (2 minutter og 43 sekunder)


Små virksomheder kan med Big Data skabe sig en plads i den finansielle sektor, og Tommy Hummelmose fra Intelligent banker er der allerede. Hør hans bud på, hvad alle bør vide om at trække viden ud af data. Videoen varer 3 minutter og 19 sekunder.

 

Hør, hvordan iværksætteren Tommy Hummelmose ved hjælp af ML har opbygget en international forretning, som tager hensyn til alt fra lokale vejrudsigter, bankhelligdage og kundens præferencer for skærmdesign. Videoen varer 4 minutter og 37 sekunder.

Tidligere MoneyTalks 

Hello Human (13 minutter og 4 sekunder)

Steffen Blauenfeldt Otkjær, CEO i Dis/Play, lærer dig om machine learning, artificial intelligence og de robotter, som får større og større indflydelse på den finansielle sektor.

CPH Fintech Lab (3 minutter og 32 sekunder)

Iværksætter og CEO i Crediwire Nicholas Meilstrup fortæller om at gøre en forskel, Crediwire og det at være en del af kontorfællesskabet CPH Fintech Lab.

What are blockchains? (22 minutter og 54 sekunder)Simon Ousager fortæller om blockchains, og hvilken indflydelse de kan have på samfundet og den finansielle sektor, som vi kender den. Videoen er på engelsk.

Pst… hvem skal vi høre næste gang?

Skriv dit forslag til Daniel på ddl@finansforbundet.dk.   

Er du studerende?

Giv din karriere et forspring med gratis medlemskab og fordele særligt målrettet studerende.

Læs mere