Menu luk

Få studieforsikring hos Tryg – skræddersyet til dit liv

Med Trygs billige studieforsikring er du dækket, hvis dine ting bliver skadet, cyklen bliver stjålet, eller du bliver syg på ferien. Studieforsikringen dækker helt op til ni måneder efter, at du er færdig med studiet.

Få hjælp til at vælge de rette forsikringer

Det kan være svært at gennemskue, hvilke forsikringer du har brug for som studerende. Derfor har vi sammensat en studieforsikring, der koster fra kun 60 kr./md.  

Studieforsikringen til 60 kr./md., består af:

 • Indboforsikringen, der dækker, hvis dine ting bliver ødelagt eller skadet. Eller endnu værre, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting.
 • Rejseforsikringen, der dækker, hvis du bliver syg eller skadet på en rejse og får brug for behandling eller hjemtransport. Den dækker også, hvis du eller din bagage bliver forsinket.

Vil du være dækket ved ulykker? + 45 kr./md.

Det er altid en god idé også at have en ulykkesforsikring. Ulykkesforsikring dækker, så du kan få erstatning, hvis du kommer til skade og får varige fysiske eller psykiske mén. Din familie får også udbetalt en erstatning, hvis du dør i en ulykke.

Vil du være endnu bedre dækket? 

Hvis du vil være endnu bedre dækket, kan du tilvælge:

 • Elektronikdækning + 39 kr./md.
  Så du kan få erstatning, hvis du fx taber din computer eller mobil
 • Udvidet rejsedækning + 29 kr./md.
  Så du fx har mulighed for afbestilling af rejsen
 • Udvidet cykelskade + 29 kr./md.
  Så du kan få dækket skader på din cykel, hvis du fx styrter.

Sådan køber du Trygs studieforsikring

Du kan købe studieforsikringen online, lige når det passer dig.

Køb studieforsikring

Vil du vide mere?


Du kan også læse mere om studieforsikringen hos Tryg.

Læs mere om studieforsikringen

Kunder i tryg er også medlem af TryghedGruppen

Som kunde i Tryg via Finansforbundet er du også medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele: Du er med til at skabe større tryghed i Danmark, og du kan få bonus.

TryghedsGruppen lægger nemlig vægt på, at kunderne skal have del af et eventuelt overskud, og det har i de seneste år betydet, at kunderne har fået udbetalt en årlig bonus på otte procent af deres forsikringspræmie.

Derudover driver TryghedsGruppen også TrygFonden, der er kendt for blandt andet hjertestartere, kystlivredning og krammebamser.

Læs mere om TryghedsGruppen

Bliv gratis studiemedlem

Vil du også lande drømmejobbet efter studiet? Bliv gratis studiemedlem af Danmarks største netværk af finans- og IT-professionelle og få foden indenfor.

Meld dig ind nu
Ung kvinde studerende

Kontakt os

32 66 13 76

Du er velkommen til at ringe til Medlemsadministration. Vi har åbent mandag til torsdag fra 8.30-16.00 og fredag fra 8.30-15.00.

Du kan også skrive til medlem@finansforbundet.dk