Menu luk

Nyt job udsatte pensionen for 63-årig

Halvdelen af de nyansatte var over 60 år, da Spar Nord i april sidste år åbnede afdeling i Helsinge. ”Spar Nord investerer også i os, der er over 60 år”, fortæller en af dem, 63-årige Charlotte Thomsen, der har droppet tanker om pensionering foreløbig.

15. apr. 2024
2 min
Charlotte Thomsen (nr. to fra venstre) blandt en del af kollegerne fra afdelingen i Helsinge
"Jeg har ikke selv længere en dato på, hvornår jeg vil stoppe".
- Charlotte Thomsen, totalrådgiver i Spar Nord.

Sammentømrede

Charlotte Thomsen fortæller, at hun og kollegerne er en sammentømret flok, og at de er enige om, at de har truffet den rigtige beslutning med skiftet.

”Ingen af os har fortrudt, det kan jeg godt sige. Jeg har ikke selv længere en dato på, hvornår jeg vil stoppe. Jeg er meget dedikeret til mit arbejde, så jeg får nok svært ved at trappe yderligere ned eller stoppe helt – jeg elsker at gå på arbejde, gøre gode forretninger og gøre kunderne glade,” fortæller den 63-årige totalrådgiver, der er gået fem timer ned i tid.

I sit nye arbejde er hun fortsat som rådgiver for både private og erhvervskunder, som ellers traditionelt er opdelt i to roller. I det hele taget er meget af det gode fra den tidligere arbejdsplads viderebragt i den nye afdeling, siger hun.

”Spar Nord har mange værdier, som ligner dem, vi kender fra Handelsbanken – kunden er i centrum, vi er meget lokale, og medarbejderne har meget frie tøjler indenfor nogle få rammer.”

Sammen om
arbejdslivet

Arbejdslivet er ikke altid snorlige. Forskellige begivenheder kan gøre, at arbejdslivet tager en uventet drejning. Her skal den enkelte mødes med tillid, respekt og fællesskab.

Læs mere

Seneste nyt