Menu luk

Virtuelt netværksmøde for opsagte i Danske Bank - opstartsmøde

Tidspunkt
20. jan 2021, 17.00 - 18.00
Format
Kursusforløb, Online
Afholdelsessted
Hjemme ved egen pc
tilmeldingsfrist
18. januar 2021
Pris
Gratis
Kun for
Finansforbundet i Danske Bank medlemmer
Målgruppe
Ledige
Udsolgt
2 0

Netværket er for opsagte medlemmer i Danske Bank.

Netværket er tænkt som et ”frirum”, hvor deltagerne kan støtte og inspirere hinanden ved at dele erfaringer og tanker i tiden mellem afskedigelsen og et nyt job.

Vi forestiller os at invitere relevante oplægsholdere, men også sørge for at der er god plads til at vende emner, der dukker op på dagen.

De første 2 møder vil være retningsgivende for den videre aktivitet i netværket, og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål – og komme med forslag til kommende emner, som kan tages op i netværket.

Netværket skal ses som et supplement til de mange andre tilbud, som opsagte modtager via Finansforbundet, FTF-A og Out-/Newplacement firmaerne. På sigt er det tanken, at netværket skal drives af deltagerne selv med maksimalt fokus på deres behov og ønsker om indhold.

Tilmeldte til netværket vil modtage et link til deltagelse på opstartsmødet.

Netværket foregår som et webinar, hvor du tilgår kurset fra egen computer hjemmefra. Du skal benytte pc/tablet med internetadgang.

Deltagerne skal helst være klar minimum 5 minutter før netværkets start med afprøvede høretelefoner, så vi kan overholde den planlagte start.

<

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt kursusadministrator

Monica Christiansen