Bliv medlem

Finansforbundets A-kasse sikrer økonomisk tryghed til markedets bedste priser. Dagpenge og mulighed for en attraktiv lønsikring giver dig ro i det daglige. Bliver du ledig, hjælper vi dig direkte videre i dit nye job. Finansforbundets a-kasse er din sparringspartner gennem hele arbejdslivet.

​Læs mere om fordelene ved at blive medlem

Åbn alle

​Vi får dig videre til et nyt job

Vi er klar til at hjælpe dig med at gøre dit cv skarpt og skrive en god ansøgning. Tag fat i os, så vi kan give dig nye input til at komme videre i arbejdslivet.

Vi giver dig økonomisk tryghed

Når du er medlem, får du dagpenge, hvis du mister dit job. Det giver økonomisk tryghed. Hvis du er ledig i blot tre måneder, har du tjent 10 års kontingent hjem igen.

Du kan tegne en attraktiv lønsikring

Mange af vores medlemmer ønsker en ekstra økonomisk tryghed. Derfor tilbyder vi en attraktiv lønsikring. Hvis du bliver ledig, kan du få helt op til 90 % af din tidligere løn.

Gratis medlemskab som studerende

Er du studerende, kan du blive gratis medlem, hvis du er under 30 år. Er du over 30 år? Så kan du blive gratis medlem, hvis du er medlem af efterlønsordningen.

Læs mere om dine muligheder

Du slipper billigt

Vi er en af landets billigste a-kasser.

Vores viden, dit fag

Finansforbundets A-kasse er et stærkt partnerskab mellem Finansforbundet og FTFa. Det betyder, at vi har et unikt kendskab til dit arbejdsmarked.

Vi har stærke samarbejdspartnere

Vi samarbejder med de bedste på markedet for karriereudvikling og jobformidling. Sammen med Mercuri Urval og Jobindex giver vi dig unikke jobmuligheder.

Medlem hele livet

Finansforbundets A-kasse er en del af FTFa, som er en tværfaglig a-kasse. Derfor kan du blive i Finansforbundets A-kasse hele dit arbejdsliv – og så hvis du bliver leder eller skifter branche.

Iværksættere er velkomne

Har du egen virksomhed? Så kan du også være medlem af Finansforbundets A-kasse. Vi har en afdeling, der alene tager sig af vores medlemmer med egen virksomhed.

Få alle fordelene

Meld dig ind