Menu luk

Lær at fokusere - igen

Tidspunkt
7. okt. 2024, 12.05 - 12.55
Format
Online, On-demand forløb
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
29. september 2024
Pris
500,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
0 7

Så tag en plads på dette online forløb, som du kan tilgå, præcis når du har tid (’on demand’). Du vil også få mulighed for at møde Trine Kolding på et live-meeting, hvor du vil få de første konkrete værktøjer direkte af Trine Kolding.

BEMÆRK at du sagtens kan følge forløbet uden at kunne deltage på live-meeting. Det bliver optaget for dem, der ikke kan den dag. Det er blot et ekstra tilbud om at deltage i live-chat.

Dette får du ud af kurset

  • Fokus, tid og effektivitet – sådan får du mere af det hele
  • Inspiration til at skrue ned for fokusrøverne og op for fokusboosterne
  • Værktøjer til at prioritere dine opgaver og få styr på planlægningen
  • Metoder til at håndtere afbrydelser og droppe overspringshandlingerne
  • To webinarer undervejs, der motiverer og hjælper dig til at skabe nye vaner

Brug for værktøjer?
Det får du på forløbets mix af 8 online-moduler, som du kan følge, når du vil, og på et ”live-meeting” (webinar i TEAMS), hvor du kan stille spørgsmål til Trine. På online-modulerne giver Trine dig de vigtigste værktøjer til at skabe overblik, lære din tidstype at kende, lægge realistiske planer, få styr på prioriteringen samt øge dit fokus. På de to webinarer kan du stille spørgsmål til Trine og få boostet din motivation for nye vaner.

Program
Kursets består af otte moduler, som du kan tilgå, når du vil. Efter hvert modul er der små opgaver, der hjælper dig til at implementere værktøjerne og pointerne i din arbejdsdag. Før, midtvejs og efter forløbet ligger tre live-meetings med fastlagte datoer.

Den 7. oktober 2024 kl. 12.05-12.55 Live-meeting – Inspiration og motivation – her er der også deltagere fra andre brancher.

Modul 1 – Fokus, tid og effektivitet – sådan får du mere af det hele
Modul 2 – De største fokusrøvere
Modul 3 – Håndtering af afbrydelser
Modul 4 – Prioritering af dine opgaver
Modul 5 – Kend din tidstype og få styr på planlægningen
Modul 6 – Drop overspringshandlinger
Modul 7 – Forskernes tips til et knivskarpt fokus
Modul 8 – Nye vaner efter kurset

Om underviser
Trine Kolding er underviser, forfatter og tidscoach med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Hun har undervist i tidsstyring siden 2000 og er forfatter til otte bøger om tid, fokus og effektivitet. Trine underviser fast i Finansforbundet og er Associate Partner hos Finanssektorens Uddannelsescenter.

Det praktiske
Login får du fra Finansforbundets samarbejdspartner (Openmind Kurser).

Betaling
Du vil modtage en faktura på deltagergebyret ca. 30 dage før afholdelse. Ønsker du denne faktura udstedt til din arbejdsgiver, bedes du sende en mail til Center for læring og udvikling. Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og denne betaling ikke er gået igennem, så er du alligevel tilmeldt arrangementet, og vil modtage en faktura på beløbet.

Afbud
Du kan gratis melde afbud op til 30 dage før start. Melder du dig til eller melder du afbud senere, refunderer vi ikke dit deltagergebyr.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at dit navn, e-mail og evt. billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere i arrangementet. Dit navn, e-mail, stilling og virksomhed kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

 


Trine Kolding

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund