Menu luk

Find din indre styrke og balance via åndedrætstræning med David Owe

Tidspunkt
20. maj 2024, 19.00 - 20.30
Format
Kursusforløb, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
12. maj 2024
Pris
750,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 0

Trænger du til et pusterum i en travl hverdag? Bliv en del af et unikt onlinekursus med David Owe, og tag de første skridt mod et mindre stresset liv fuldt af ro og balance.

Det her får du ud af forløbet

  • Lær effektive åndedrætsøvelser, der reducerer dit stressniveau.
  • Få værktøjer til at opnå større balance og trivsel i dit liv.
  • Styrk dit nervesystem for bedre at modstå hverdagens stress.
  • Forstå hvordan kuldeeksponering kan forbedre dit velbefindende.
  • Anvend visualiseringsteknikker for dybere indre ro og fokuseret energi.

Deltag i David Owes onlinekursus og oplev en rejse gennem åndedrættets magt og nervesystemets kompleksitet.

Gennem hands-on øvelser og lettilgængelig teori vil David guide dig til en stærkere version af dig selv, rustet til at tackle dagligdagens udfordringer. Med fokus på kortvarig, frivillig stress introducerer kurset dig til metoder, der øger din modstandsdygtighed og energi.

Program
Gennem fire uger vil du deltage i ugentlige live-sessioner og selvstændigt arbejde med teknikkerne hjemme. Alle dage er kl. 19.00-20.30.

Den 20. maj: Introduktion til kurset og grundlæggende åndedrætsteknikker.
Den 27. maj: Dyk dybere ned i nervesystemets funktion og regulering.
Den 3. juni: Kuldeeksponering og dens effekt på krop og sind.
Den 10. juni: Sammenfattende session og næste skridt i din praksis.

BEMÆRK: Skal du have det optimale ud af forløbet, bør du afse 20 minutter hver dag til praktisk træning og løbende tid til at læse den bog af David Owe’s bog ”Sundt chok”, som du får med ved tilmelding. Ved tilmelding inden fristens udløb sendes din mail til David Owe i Innercise, som derfra vil have kontakten med dig under forløbet. Du skal kunne tilgå live-sessionerne via Zoom.

Om David Owe
Med baggrund som psykolog og skuespiller samt ejer af sundhedscenteret Innercise, står David Owe bag en ny tilgang til mental sundhed. Gennem sin bog "Sundt chok" og personlige erfaringer tilbyder han dyb indsigt i, hvordan vi kan forvandle frivillig stresspåvirkning til styrke.

Betaling
Du vil modtage en faktura på deltagergebyret ca. 14 dage før afholdelse. Ønsker du denne faktura udstedt til din arbejdsgiver, bedes du sende en mail til Center for læring og udvikling. Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og denne betaling ikke er gået igennem, så er du alligevel tilmeldt arrangementet, og vil modtage en faktura på beløbet.

Afbud
Du kan gratis melde afbud op til 14 dage før start. Melder du dig til eller melder du afbud senere, refunderer vi ikke dit deltagergebyr.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at dit navn, e-mail og evt. billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere i arrangementet. Dit navn, e-mail, stilling og virksomhed kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

David Owe

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund