Menu luk

Finansforbundet Kreds Vest - ordinær generalforsamling

Tidspunkt
23. okt. 2026, 17.00 - 23.59
Afholdelsessted
Legoland Hotel & Konference
Aastvej 10
7190 Billund
Tilmeldingsfrist
23. oktober 2026
Pris
Gratis
Kun for
Finansforbundet Kreds Vest medlemmer
Tilmelding åbner senere
2 3

Finansforbundet Kreds Vest holder ordinær generalforsamling hvert tredje år.

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig middag og overnatning, men du er stadig meget velkommen, hvis du blot tilmeld

fEfter generalforsamlingen serveres en tre rettes menu, hvor efter der er mulighed for at få svinget træbenet til bandet "Stagebreakers", hvilket var en stor succes sidst de spillede til for os.

Under middagen vil der være underholdning af Jan Gintberg.

Ved tilmeldingen skal du tage stilling til, om du ønsker at deltage i middagen, ønsker overnatning, ligesom du skal godkende at dit navn videregives til det hotellet, hvis du ønsker at overnatte.

Det koster kr. 200,- at overnatte, (betales ved tilmeldingen), som ikke tilbagebetales ved afbud, men betragtes som et administrationsgebyr. Som udgangspunkt er overnatningen i enkelværelse, men hvis du ønsker at dele værelse med en person, så skriv navnet i bemærkningsfeltet.

Ved tilmeldingen skal du tage stilling til om evt. billeder fra arrangementet må bruges på Finansforbundet Kreds Vest's hjemmeside eller i nyhedsbreve.

Når vi nærmer os datoen vil alle relevante materialer kommer til at fremgå af hjemmesiden, hvor de bliver lagt i henhold til Finansforbundet Kreds Vests vedtægter, som du også finder på hjemmesiden.

Kontakt Administrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund