Menu luk

Skal din kollega også være medlem?

Du får et gavekort på 400 kr., hver gang du hjælper os til at få et nyt betalende medlem.

Bliv Medlem

Det eneste du skal gøre er, at opfordre din kollega til at tage en uforpligtende snak med os, hvor vi fortæller om de mange medlemsfordele.

Medlemmer, der melder sig ind for første gang, vil få de første tre måneders medlemskab gratis (værdi 780 kr.*). 


Når din kollega har meldt sig ind, sender vi dig gavekortet på 400 kr., som du kan bruge i hundredvis af butikker, webshops eller til oplevelser. Du kan læse mere om gavekortet her

Sådan gør du

Når du har fået din kollegas accept, udfylder du formularen. Hvis du vil anbefale flere medlemmer på én gang, skal du i stedet sende en mail til invitation@finansforbundet.dk. Husk også her at få dine kollegers accept på forhånd.

Kampagnen gælder betalende medlemmer. 

Kollega
Dig

Når du sender formularen, betyder det, at din kollega har takket ja til en uforpligtende snak med os.

Kontaktdata slettes senest efter 12 måneder. Fortryder din kollega, skal en af jer sende en mail til invitation@finansforbundet.dk.

*Medlemskab kan opsiges med et varsel på løbende måned + 3 måneder, hvis man er i job i sektoren. Der gælder én måneds opsigelsesvarsel, hvis man skifter til et job uden for sektoren, hvis man bliver ledig eller går på pension.

In English?

Regler og FAQ

Det får du som medlem

Få det fulde overblik over medlemsfordele, rådgivning, ekspertise og arrangementer skræddersyet til dig, der arbejder inden for det finansielle område. Nye medlemmer får de første tre måneder gratis.

Læs mere
oplyst mand