Menuluk

Lej feriebolig via Finansforbundets feriebørs

På Finansforbundets feriebørs kan du leje ferieboliger af dine kolleger i sektoren – og du kan også udleje din egen feriebolig.

Du kan vælge mellem flere hundrede ferieboliger på Finansforbundets feriebørs. Der er boliger i både Danmark og udlandet - og det er gratis, uanset om du lejer eller udlejer en feriebolig.

Medlem til medlem

Finansforbundets Feriebørs indeholder kun private ferieboliger, og alt omkring leje af ferieboliger er derfor et forhold mellem den, der lejer og den, der udlejer I Finansforbundet har vi derfor ikke noget ansvar i forhold til indholdet i annoncer, ferieboligernes stand, pris m.m.

Sådan gør du

Find den feriebolig, du gerne vil leje og kontakt udlejeren. Du finder kontaktoplysningerne på boligannoncen.

Du kan også oprette din egen annonce, hvis du selv har en feriebolig, du vil udleje.

Besøg Finansforbundets feriebørs

Du kan også sende en mail til post@finansforbundet.dk