Få et mentorforløb for studerende

Få en mentor, der kan hjælpe dig med at forme din kommende karriere og støtte dig i overgangen fra studerende til ansat. Mentorforløbet er gratis.

En hånd i ryggen, når du tager de første skridt på arbejdsmarkedet. Lyder det ikke meget rart? Finansforbundet har udviklet et mentorforløb for dig, som er på vej til en karriere og kunne tænke sig at få støtte og sparring, når du får dit første job.

Mentorforløbet er udviklet i samarbejde med KMP+ House of Mentoring og består af seks til otte møder fordelt over 10-12 måneder.

Mentorforløbet er gratis for dig, der er:

• Medlem af Finansforbundet.
  • I gang med 5. - 6. semester af bachelor- eller kandidatstudiet, dvs. har en bachelor- eller diplomuddannelse (fx HA, HD 2.del, IT-diplom eller er i gang med en kandidatuddannelse).

Hvad kan du bruge en mentor til?

En mentor kan fx

• Støtte dig, når du går fra livet som studerende til at være ansat på fuld tid i en virksomhed
  • Sparre om jobmuligheder og forskellige karriereveje
  • Støtte dig til at gøre din uddannelse færdig og evt. prioritere fag
  • Balancere mellem studie, studiejob og privatliv
  • Afklare dine værdier i arbejdslivet
  • Sparre om udvikling af netværk
  • ​Planlægge din karriereudvikling.
Finansforbundet har udviklet et mentorforløb for dig, som er på vej til en karriere og ønsker sig støtte og sparring til det første job.

Hvem er mentorerne?

Din mentor vil være under 35 år, akademiker og medlem af Finansforbundet.

Alle mentorer er udvalgt af KMP+ House of Mentoring, som også står for mentorernes uddannelse og for at matche dig med en mentor. Du vil møde din mentor på en kickoff-workshop.

Sådan gør du

Tilmeld dig ved at sende en mail til Briddi Escherich på bes@finansforbundet.dk

Næste mentorforløb starter i efteråret 2020.

Bliv gratis studiemedlem

Vil du også lande drømmejobbet efter studiet? Bliv gratis studiemedlem af Danmarks største netværk af finans- og IT-professionelle og få foden indenfor.

Meld dig ind nu
Ung kvinde studerende

Du er velkommen til at ringe til Briddi Escherich, konsulent.

Du kan også skrive til bes@finansforbundet.dk