Menuluk

Mere end 20 IT-faglige netværk

Drømmer du om faglig udvikling i et netværk med fagfæller, der også arbejder med IT? Vælg mellem mere end 20 IT-fagspecifikke netværk.

Bliv en del af en faglig netværksgruppe og få højt kvalificeret faglig viden, inspiration og fortrolig sparring. Netværksgrupperne drives af Dansk IT, Danmarks stærkeste netværk for IT-professionelle. Som medlem af Finansforbundet får du rabat det første år, du deltager i netværket. Du betaler nemlig kun 1.000 kroner for et netværk, der normalt koster 7.650 kroner årligt.

Hvilke IT-netværk kan du vælge mellem?

Der er netværk i både Øst- og Vestdanmark, og de dækker en bred vifte af IT-fagspecifikke emner. Det gælder fx:

• Enterprise arkitektur
  • Scrum & Agile Practices
  • Business Intelligence & Data Warehousing
  • Big Data & Analytics
  • IT Service Management
  • Projektledelse

Læs om de mere end 20 stærke netværk på DANSK IT's hjemmeside.

Sådan gør du

Du kan deltage i et netværk, hvis du er medlem af DANSK IT. Det er gratis, hvis du er it-medarbejder og medlem af Finansforbundet – du kan aktivere og deaktivere dit medlemskab af Dansk IT under "Mit forbund".

Tag en snak med en af DANSK IT's netværkskoordinatorer om, hvilket netværk der passer dig.

Ring på 33 17 97 90 eller send en mail til netvaerk@dit.dk

Du er velkommen til at sende en mail til Camilla Bylling Lang, konsulent.

Du kan også skrive til cbl@finansforbundet.dk