Menuluk

Gratis medlemskab af DANSK IT

DANSK IT (DIT) er Danmarks stærkeste netværk for IT-professionelle. Her får du adgang til ekspertise og erfaringer fra IT-medarbejdere i andre virksomheder og organisationer. Bliv medlem gratis.

Som medlem af DIT får du adgang til ekspertise og erfaringer fra fagfæller fra andre virksomheder og organisationer. Netværket er et fortroligt forum, der tilbyder dig kontinuerlig kompetenceudvikling, faglig sparring og mulighed for at skabe nye personlige relationer.

Du får også mulighed for at deltage i DIT's fyraftensmøder, som afholdes 3-4 gange om måneden og er gratis for medlemmer. Fyraftensmøderne sætter fokus på aktuelle IT-faglige spørgsmål som fx forandringsledelse, brugerinddragelse eller kravmodellering.

Alle medlemmer af Finansforbundet kan gratis blive medlem af DIT. Normalprisen for at være medlem af DIT er kr. 1.585,- om året.

Læs om fordele som medlem af DIT

Sådan bliver du medlem af DIT

Er du IT-medarbejder, kan du selv aktivere og deaktivere dit medlemskab af Dansk IT under "Mit forbund". Oplever du problemer, er du velkommen til at ringe til Medlemsservice på 32 96 46 00.

Hvis du senere melder dig ud af Finansforbundet, mister du også automatisk dit medlemskab af Dansk IT.

Når du har givet Finansforbundet fuldmagt, vil du i udgangspunktet blive indmeldt i DIT fra den 1. i den kommende måned. Du vil modtage en e-mail fra DIT, når du er indmeldt i foreningen.

Viden i perspektiv

Taler du digidansk?

De digitale begreber er kommet snigende ind i finansverdenen og skaber et nyt sprog. Vi har lavet en ordbog som kan hjælpe dig med at forstå de mange nye ord og begreber.

Slå ordet op i ordbogen

32 66 46 00

Du er velkommen til at ringe til Medlemsservice. Vi har åbent mandagt torsdag fra kl. 8.30-16.00 og fredag fra 8.30-15.00.

Du kan også skrive til medlem@finansforbundet.dk