Julehilsen fra Finansforbundet Sydbank Kreds

Det er snart juletid og et nyt år venter lige om hjørnet

Kære kolleger

Det er snart juletid og et nyt år venter lige om hjørnet.

2020 har været ganske anderledes for os alle.

En del af os har stiftet bekendtskab med hjemmeopkobling og hjemmearbejde og vi har fundet nye veje digitalt både på arbejde, i fritiden og mellem venner.
Vi tror på, at de mange gode tiltag er kommet for at blive, da de sikrer os alle mulighed for en mere fleksibel hverdag, som gavner både arbejdsplads og ansatte.

Vi glæder os til 2021 og håber det bliver året, hvor normalen vender tilbage, og hvor vi kan mødes i den virkelige verden og dyrke fællesskabet med Sydbank-dag, julefrokost og meget mere.

En masse arrangementer er aflyst i år også fra Finansforbundets side, men heldigvis er en stor del af dem lagt ud som webinarer. Hvis du ikke kender mulighederne allerede, tror vi, du vil blive glædeligt overrasket, hvis du går på opdagelse i Finansforbundets app.

En varm julehilsen skal lyde til vores kolleger i Alm. Brand Bank. Vi glæder os til at lære jer at kende og lade jer mærke vores særlige Sydbank-ånd.

Finansforbundet Sydbank Kreds ønsker alle en dejlig juleferie og et godt nytår.