Menuluk

Har du mod på ­at blive tillidsmand?

At være tillidsmand i Finansforbundet NYKREDS er både spændende og udfordrende. Men det er også udviklende, både på det faglige og det personlige plan. Måske var det noget for dig?

Har du lyst til at indtage rollen som tillidsmand i et af de vakante tillidsmandsområder i Finansforbundet NYKREDS? Med rollen følger uddannelse, indflydelse, personlig udvikling, nye netværk og nye kompetencer - måske var det noget for dig?

Som tillidsmand er din opgave blandt andet at holde øje med, om overenskomsten blev overholdt, og være den som kollegerne henvendte sig til, hvis der opstod problemer.

Men rollen som tillidsmand indeholder meget mere end det. Du bliver også en sparringspartner, som medlemmerne kan gå til og få råd hos om blandt andet kompetencer, udvikling og trivsel. Samtidig varetager tillidsmanden opgaver omkring at motivere og samarbejde med den lokale ledelse.

Tillidsmand og karriere

Som tillidsmand får du én af landets bedste uddannelser, og sammen med de faglige og personlige kompetencer, du opbygger i funktionen, kan tillidsmandsrollen sagtens være afsættet til et lederjob. Det er der adskillige eksempler på i finanssektoren.

Og hvis du bliver optaget af det fagpolitiske arbejde, er der også muligheder indenfor Finansforbundets rækker, både i og udenfor NYKREDS. Klik ind på funktionsbeskrivelserne nedenfor og læs mere om tillidsmandsrollen og hvilke muligheder det giver dig indenfor det fagpolitiske system.

Interesseret?

Skriv til Finansforbundet NYKREDS på nykreds-mail@nykredit.dk. Så kontakter vi dig for en nærmere drøftelse af dine muligheder.

Funktionsbeskrivelser