Generalforsamling 2020

Finansforbundet Kreds Vest holder ordinær generalforsamling hvert tredje år

24. aug 2020

Finansforbundet Kreds Vest holder ordinær generalforsamling hvert tredje år

Efter generalforsamlingen serveres en tre rettes middag og det hele afsluttes med intimkoncert med Jacob Dinesen.

Ved tilmeldingen skal du tage stilling til, om du ønsker at deltage i middagen, ønsker overnatning, ligesom du skal godkende at dit navn videregives til det hotel du evt. ønsker at overnatte på.

Alle Covid-19 anbefalinger overholdes, ligesom der tages forbehold for aflysning i henhold til sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Alle relevante materialer kommer til at fremgå af hjemmesiden, hvor de bliver lagt i henhold til Finansforbundet Kreds Vests vedtægter, som du finder på hjemmesiden.

Bestyrelsen glæder sig til at se mange af jer, og forbeholder sig ret til at aflyse, hvis der ikke er tilmeldinger nok.