Menuluk

Generalforsamling i Finansforbundet Kreds Vest

Vil du med til generalforsamling? Det foregår den 23. oktober 2020 i Herning.

Vi holder ordinær generalforsamling i MCH Herning Kongrescenter. Efter generalforsamlingen er der middag, hygge og mulighed for en svingom.

Du kan overnatte mod en mindre egenbetaling.

Dagsorden

Dagsordenen vil blive lagt op senere.

Tid: 23. oktober 2020 kl. 17.00 – kl. ca. 01.00

Sted: MCH Herning Kongrescenter.

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden fra 1. juli 2020.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Helpers.DocTypeGridEditorHelper.ConvertValue(String id, String contentTypeAlias, String dataJson)
   at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Helpers.DocTypeGridEditorHelper.<>c__DisplayClass0_0.<ConvertValueToContent>b__0()
   at Umbraco.Core.Cache.AppCacheExtensions.<>c__DisplayClass5_0`1.<GetCacheItem>b__0() in D:\a\1\s\src\Umbraco.Core\Cache\AppCacheExtensions.cs:line 62
   at Umbraco.Core.Cache.FastDictionaryAppCacheBase.<>c__DisplayClass21_0.<GetSafeLazy>b__0() in D:\a\1\s\src\Umbraco.Core\Cache\FastDictionaryAppCacheBase.cs:line 285