Banko 2020

Finansforbundet Kreds Øst inviterer til bankospil - kun for medlemmer af Kredsen.

13. nov 2019
2 min

Kom og vær med når vi igen afholder bankoarrangementer rundt om i landet. Benyt lejligheden til at få en hyggelig aften i selskab med gode kolleger, og muligheden for at vinde skønne præmier.

Vi sørger for middag, drikkevarer og to bankoplader til en deltagerpris på 100 kr. Derudover vil der være mulighed for tilkøb af ekstra bankoplader.

Det er muligt at reservere et bord, hvis I kommer 8 personer eller flere, som gerne vil sidde sammen. Hvis I ønsker det, så send en mail til kredsoest@finansforbundet.dkmed følgende oplysninger:

1.) En navneliste på dem der skal reserves bord til
2.) Hvilken virksomhed I kommer fra
3.) Et navn pladserne skal reserveres i.

Der holdes bankoaften følgende datoer og steder:

Onsdag den 29. januar kl. 18-22.30
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Amagerboulevard 70
2300 København S

Mandag den 3. februar kl. 18-22.30
Scandic Roskilde
Ved Ringen 2

Tirsdag den 25. februar kl. 18-22.30
Hotel Falster
Stubbekøbingvej 150
4800 Nykøbing F

Mandag den 16. marts kl. 18-22.30
Hotel Eyde
Torvet
7400 Herning

Tirsdag den 17. marts kl. 18-22.30
Scandic Odense
Hvidkærvej 25
5250 Odense

Man kan kun deltage i et af de fem bankoarrangementer.

Tilmelding

Tilmelding er bindende. Der er et begrænset antal pladser, så vi anbefaler, at du tilmelder dig hurtigst muligt.

Betaling sker online ved tilmelding. Ved afbud refunderes beløbet ikke, men betragtes som administrationsgebyr.

Ved færre end 50 deltagere en måned før arrangementets afholdelse aflyses arrangementet, og deltagergebyret refunderes.

Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsner
Bestyrelsen i Kreds Øst