Menuluk

Hvervematerialer til studerende og studentermedhjælpere

Finansforbundet er gratis for alle studerende, som er optaget på en uddannelse inden for finans eller økonomi.

Vi samarbejder med studerende på CBS, ITU og erhvervsakademierne om at udvikle de bedste tilbud til unge. Den studerende er måske allerede medlem af DJØF/IDA, men kan også sagtens blive medlem hos os og bruge studietiden til at vurdere, om de vil fortsætte medlemskabet.

Studerende har bl.a. adgang til disse medlemsfordele:

• Arrangementer og kurser til medlemspriser (samme ydelser som betalende medlemmer)
  • Medlemskab af Dansk IT
  • Mentorordning for studerende
  • Særlige tilbud udviklet for studerende
  • Feedback på CV og ansøgning indenfor 24 timer
  • Karriere coaching
  • DIT Academy – under Dansk IT
  • Ferieboliger

Studerende med studiejob inden for sektoren, har adgang til de samme medlemsfordele som betalende medlemmer – dog undtaget Finanssektorens feriehuse.

Hvervematerialer for studerende og studentermedhjælpere

Opslagsværk: Finansk Dansk

Et lille opslagsværk der giver en introduktion til ord og begreber i den finansielle verden. Kan også bestilles som fysisk lommebog – kontakt Daniel Dalum Larsen.

Finansk - Dansk (PDF)

Finansk - English (PDF)

Opslagsværk: Hvad kan jeg blive i Finanssektoren?

Et lille opslagsværk som giver inspiration til jobs og karrieremuligheder i en sektor i udvikling. Kan også bestilles som fysisk lommebog – kontakt Daniel Dalum Larsen.

Hvad kan jeg blive? – Dansk (PDF)

Hvad kan jeg blive? – English (PDF)

Opslagsværk: Hvem, hvad, hvor?

Et lille opslagsværk om finanssektoren, som ridser op, hvem der tegner sektoren, hvad der sker i den, og hvor man kan få større indsigt. Kan også bestilles som fysisk lommebog – kontakt Daniel Dalum Larsen.

Hvem, hvad, hvor? - Dansk (PDF)

Who, what, where? - English (PDF)

Relevante links

Alle medlemstilbud for studerende:

Mentorordning for studerende
NYA – netværk for unge akademikere under 35

Work Life Investment

Feedback på CV og ansøgning indenfor 24 timer

Karrieresamtale

DIT Academy

Ferieboliger

Finansforbundet på Facebook

Finansforbundet Students er målrettet studerende. Her kan de bl.a. finde arrangementer, studenterjobs og læse mere om vores medlemsfordele.

Finansforbundet Students

Du er velkommen til at kontakte Ife Ajufo, konsulent.

Du kan også skrive til iaa@finansforbundet.dk