Menu luk

Underholdende foredrag med Emil Midé Erichsen i Skagensgade - for medlemmer af Finansforbundet i Nykredit

Tidspunkt
20. jun 2023, 17.00 - 18.30
Afholdelsessted
Nykredit Taastrup
Skagensgade 3
2630 Taastrup
Tilmeldingsfrist
15. juni 2023
Pris
Gratis
Kun for
Finansforbundet i Nykredit medlemmer
Åben
2 0

Som medlem af Finansforbundet i Nykredit kan du gratis deltage i dette spændende foredrag med Emil Midé Erichsen, som du måske kender som barnebarn af Troels Kløvedal og søn af Mikkel Beha Erichsen eller du kender fra TV-programmet ”Kurs mod fjerne kyster”.

Emil Erichsen var 23 år gammel, da han sammen med sin lillebror Theis satte ud på en tre år lang jordomsejling i familiens skib Havana. I foredraget ”Jorden rundt med Havana” fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han har gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20'erne og det ansvar, der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden og beretter også om hvordan, det har været at medvirke i ”Kurs mod fjerne kyster” og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

Program
Kl. 16.30 Kaffe og kage
Kl. 17.00 Velkomst v/Finansforbundet i Nykredit
Kl. 17.10 Foredrag med Emil Midé Erichsen
Kl. 18.30 Farvel og tak for i dag

Vi slutter af med sandwich og en sodavand

Anden info
Navn og mailoplysninger på alle tilmeldte sendes til foredragsholder og Finansforbundet til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige deltagere.Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt Administrativ medarbejder, Finansforbundet i Nykredit

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund