Menu Luk

Spar en time om dagen - for alle ansatte i Nordea

Tidspunkt
2. jun 2020, 8.00 - 9.00
Afholdelsessted
Webinar
Format Webinar
tilmeldingsfrist 28. maj 2020
Pris Gratis
Udsolgt
02
Hvis du ikke er medlem i Finansforbundet, kan du stadig  tilmelde  dig  dette gå-hjem-møde  ved at sende en mail til fokus@finansforbundet.dk  med fulde navn, mobil, e-mail  og arbejdsplads.


Spar en time om dagen

Optimeringsspecialist Mette Bundgaard giver dig konkrete redskaber og tips til, hvordan du kan gå hjem fra arbejde med mere tid, større overblik og mere ro.

Det er i højere grad end nogensinde et højaktuelt tema, hvordan vi forholder os til en stigende mængde information, opgaver, beskeder, e-mails osv. Hvordan håndterer vi at være så effektive som muligt og på samme tid holde stress fra døren? Det har Mette Bundgaard råd for.

Og den gode nyhed er, at du ikke behøver arbejde hurtigere for at få mere fra hånden eller for at kunne gå hjem til tiden. Det handler simpelthen at analysere egne arbejdsrutiner og vaner, og Mette Bundgaard vil inspirere dig til, hvordan du kan bruge analysen til at arbejde mere effektivt. Du får indblik i, hvordan du bruger tiden bedst muligt, hvordan du skaber overblik over egne arbejdsopgaver, og ikke mindst hvordan du får styr på alle dine opgaver.

Det får du med hjem

Viden om overblik – hvordan du får overblik, og hvorfor overblik hænger sammen med effektivitet, ro og overskud

Redskaber til at analysere dine arbejdsrutiner og vaner

Indblik i nogle klassiske områder, hvor du med det samme kan spare tid

Redskaber til at skærpe fokus

Tips til at optimere hverdagen med den teknologi, du allerede har til din rådighed

Oplægsholder

Mette Bundgaard er specialist i optimering og har mange års erfaring i at hjælpe medarbejdere til en nemmere hverdag via personlig effektivitet. Hun hjælper hver uge medarbejdere i danske og udenlandske virksomheder med at skabe hverdag med ro i hovedet og i maven, så det er motiverende både at gå til og fra arbejde. Hun holder foredrag, rådgiver, underviser og er forfatter til bogen ”En nemmere hverdag”.

Tilmelding

Tilmeld dig via linket øverst på siden her. Arrangementet er for alle ansatte i  Nordea. Er du ikke medlem af Finansforbundet kan du godt tilmelde  dig dette arrangement, ved at sende en mail til fokus@finansforbundet.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Efter arrangementet kontakter vi dig omkring dine muligheder som medlem  af Finansforbundet.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt kursusadministrator