Menu luk

Sov godt hele natten

Tidspunkt
17. maj 2021, 17.00 - 18.30
Format
Webinar
Afholdelsessted
Webinar
tilmeldingsfrist
3. maj 2021
Pris
Gratis
Åben
1 7

Bliv klogere på søvn og søvnforstyrrelser, og lær teknikker, der kan forbedre din søvn.

Webinaret vil øge din viden om normal søvn og om søvnforstyrrelser. Vi tager udgangspunkt i den seneste forskning på området med fokus på gode råd og brugbare teknikker til at forbedre din egen søvn.

  • Hvad er søvn - døgnrytmer, søvnmønster og søvnstadier

  • Søvnkvalitet – hvordan forbedrer jeg min søvn? Hvordan undgår jeg dårlige sovevaner?
  • Stress og søvn

Vi bruger cirka en tredjedel af vores liv på at sove. Det er efterhånden blevet almen viden for de fleste af os, at motion og kost har betydning for vores helbred og livskvalitet. Desværre kan man ikke sige det samme om søvnen. Videnskaben giver ikke noget sikkert svar på, hvorfor vi skal sove. Men man kan påvise, at det har konsekvenser for menneskets ydeevne og trivsel, når søvnen forstyrres.

Corona-epidemien har for mange mennesker betydet øget bekymringsgrad, og det påvirker søvnen negativt. Og når vi sover mindre og dårligere, bliver vi endnu mere bekymrede og ængstelige. Forskningen viser, at søvnkvaliteten forstyrres ved stress og bekymringer, og at det bliver en negativ spiral, der forstærkes. Forskningen viser også, at mange af de problematikker, vi påvirkes af i dagligdagen, kan balanceres positivt, hvis vi får en god kvalitetssøvn.

Søvnmangel og søvnforstyrrelser er decideret skadeligt for kroppen og kan føre til et hav af livstruende sygdomme. En nylig undersøgelse viser, at cirka halvdelen af alle danskere lider af det, der kaldes ’dårlig søvnkvalitet’. Så hvis du vender og drejer dig i sengen, fordi du ikke kan falde i søvn, så er du langt fra den eneste.

Oplægsholder

Mikael Rasmussen har specialiseret sig i stress, trivsel, psykisk arbejdsmiljø og ikke mindst søvn og dens betydning for sundhed og trivsel, og hans mission er at få danskerne til at sove bedre. Mikael Rasmussen foredrag bliver beskrevet som inspirerende, engagerende, fagligt velfunderede og redskabsorienterede.

Platform:

Vi bruger platformen WebEx til afviklingen af webinaret.

Finansforbundet sender linket et par dage før til den mailadresse, som du har valgt, at vi skal kontakte dig på.

Tilgå linket 10-15 min. før, så du kan teste din forbindelse. Det er en god idé at lukke ned for andre programmer såsom mail, chat, Facebook under webinaret, så får du den bedste oplevelse.

Program

Kl. 17:00: Webinaret begynder

Kl. 18.30: Tak for i dag.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til webinaret vil blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund