Menu Luk

Sådan fastholder du energi og engagement i forandringer

Tidspunkt
27. maj 2020, 16.30 - 19.00
Afholdelsessted
Webinar
Format Webinar
tilmeldingsfrist 25. maj 2020
Pris Gratis
Udsolgt
27

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan deltage i webinaret.

Vi er midt i en tid præget af usikkerhed og uvished for både virksomheder og medarbejdere.

I en situation, hvor vi mere end nogensinde har brug for tæt kontakt til hinanden, er vi tvunget til at holde afstand. Noget som absolut ikke er naturligt for os mennesker.

Det er naturligt for os at rykke tættere sammen i kriser, så vi kan støtte hinanden, og håndtere de problemer vi står i. Individets energi og engagement er en forudsætning for at vi lykkes. Både nu, men også efter krisen.

Hvordan sikrer jeres organisation i denne tid, at medarbejderne kan opretholde den gode energi og høje engagement, nu de sidder derhjemme?

Hvordan sikrer vi, at den enkelte har den robusthed, der skal til at stå gennem denne krise?

Hvordan sikrer vi et fælles sprog for at støtte og hjælpe hinanden med det gode engagement, på trods af at vi er fysisk adskilt?

Sådan får du energi og engagement

At håndtere forandring kræver høj energi og engagement. Engagement skabes gennem energi, du selv genererer. Og du kan få mere af det, hvis du ved hvordan.

Selvledelse i denne tid er derfor særligt vigtigt. Det starter med dig. Når du er opmærksom på - og i stand til at styre din egen energi, vil du også være bemærkelsesværdigt bedre til at engagere både dig selv andre.

Gennem de seneste 15 år har virksomheden Implement arbejdet med Full Engagement, som handler om energistyring, der begynder på det personlige plan og tages videre ind i organisationen.

Med det såkaldte energi paradigme opdager du, hvordan øget personlig indsigt kan lede til at blive en bedre version af dig selv.

Vi gennemfører en Full Engagement workshop, som sætter vi fokus på essentielle energiprincipper for at lære mennesker at mestre de fire energiniveauer.

Fysisk energi (handler om kvantitet - vores fysiske fitnessniveau, spisevaner, restitutionsrutiner gennem hele dagen og vores søvnkvalitet.)

Emotionel energi (handler om kvalitet - vores evne til at forblive positiv og løsningsorienteret, bevare positive relationer med andre og handle med empati selv i højspændingssituationer.)

Mental energi (handler om fokus - vores evne til at søge og anvende indsigt, fokusere vores opmærksomhed, prioritere tid og løse problemer ved hjælp af både rationalitet og kreativitet.)

Spirituel energi (handler om styrke - vores evne til at navigere med integritet gennem etiske dilemmaer og handle i overensstemmelse med vores dybeste værdier.)

Med helt konkrete redskaber inden for energistyring kan vi hjælpe med at generere høj energi og et bedre engagement.

Oplægsholdere

Nicolai Moltke-Leth er både uddannet jægersoldat og sociolog fra Københavns Universitet. Han er forfatter til bestselleren ”Jo, du kan”, og han holder foredrag med fokus på ikke at lade begrænsninger tage styringen.

Lars Ulstrup er uddannet ved CBS og har arbejdet som konsulent gennem de seneste 15 år. Lars´ fokusområder er personlig energistyring samt udvikling af lederteams.

Tilmelding

Tilmeld dig via linket øverst på siden her. Er du ikke medlem af Finansforbundet, kan du tilmelde dig webinaret, ved at sende en mail til fokus@finansforbundet.dk, med navn og telefonnummer. Efter arrangementet kontakter vi dig omkring dine muligheder som medlem af Finansforbundet.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

 


Nicolai Moltke-Leth

 


Mads Ulstrup

 

Kontakt kursusadministrator