Menu luk

PRINCE2 Foundation - Kick off - ændret til onlinekursus

Tidspunkt
23. okt 2020 - 20. nov 2020
Afholdelsessted
Hjemme ved egen pc
Format Kursusforløb, Online
tilmeldingsfrist 21. oktober 2020
Pris Gratis
Målgruppe Ledige
Udsolgt
23

Kurset er for ledige og fratrædende medlemmer.


Kurset er ændret til onlinekursus. PRINCE2 er en internationalt anerkendt projektledelsescertificering og –metode, som har fokus på at sikre, at projekter gennemføres hurtigt og effektivt. Kurset er for dig, der ønsker anerkendte værktøjer, så du kan planlægge, organisere og styre et projekt effektivt fra A-Z. Det er APM-akkrediteret og derfor en hurtig, sikker og effektiv vej til at opnå certificering i PRINCE2.

Metoden er særligt rettet til dig, der professionelt arbejder med – eller gerne vil arbejde med – projekter i dit daglige arbejde. Kurset er case-baseret, og det giver en sikker indførelse i metoden og værktøjet PRINCE2.

Du får relevant viden til sikkert at styre et projekt. Du bliver guidet gennem arbejdsgangene i et projekt og får en forståelse for en struktureret tilgang til projektledelse. Du lærer at håndtere en konkret business case og dens interessenter – både interne og eksterne – samt at levere projektet til tiden og inden for budgettet.

PRINCE2 Foundation er et godt supplement til anden uddannelse i projektledelse, såsom akademifaget ”Projektledelse”.

2 timers kick-off + selvstudium på ca. 40 timer + 4 undervisningsdage

Der afsluttes med en certificerende prøve.

Datoer:

Kick off: 23/10 kl. 10-12. Undervisning: 16. + 17. + 19. + 20. november 2020 kl. 9-16

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Når du som ledig registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er arrangeret af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Der er 2 lektioner pr. dag, og kurset er et lukket kursus. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og brug ”Blanket til undervisning”.

Kontakt kursusadministrator

Monica Christiansen