Menu luk

Power BI #1: Kom godt i gang - også for ikke-medlemmer

Tidspunkt
20. okt 2020, 9.00 - 10.00
Afholdelsessted
Webinar
Format Webinar
tilmeldingsfrist 16. oktober 2020
Pris Gratis
Målgruppe It-ansatte
Udsolgt
20

Kom i gang med Power BI på salgs- og kundedata. Livsnerven for enhver virksomhed er salg, men hvor kommer salget og kunderne fra, og hvilke initiativer har størst indflydelse på salget? Visuel og dynamisk data gør det nemmere at forstå.

Udbytte:

  • Introduktion til Power BI
  • Værktøjer til indsigt, forecast og overblik i data

Webinaret viser dig, hvordan du kommer godt i gang med Power BI på salgs- og kundedata, hvordan man nemt ser trends, laver en simpel forecast og får overblik over de mest profitable kunder. Det kommer til at gå stærkt, så derfor vil links og tips naturligvis blive delt efterfølgende.

Program:
Vi begynder med en kort introduktion, og derefter vil oplægsholderne præsentere og gennemgå konkrete cases. Du kan stille spørgsmål undervejs via chat.

Praktisk information:
Sted: Online (Zoom platform)
Dato: 20. oktober 2020
Varighed: 1 time
Format: Webinar
Tidspunkt: 09.00

Tilmeld dig via DANSK IT: Klik her

Tilmelding for ikke-medlemmer:

Er du ikke medlem af Finansforbundet? Få en smagsprøve og deltag i webinaret ved at skrive til hverveservice@finansforbundet.dk med navn, mobil, e-mail og virksomhed. Vi ringer dig op efterfølgende for at høre om oplevelsen, samt fortælle om de services vi yder, som kunne have værdi for dig.

Du vil modtage en mail med flere praktiske oplysninger ca. 1 uge før kursusstart.

Dette kursus udbydes i samarbejde med DANSK IT, Danmarks største uafhængige forening for it-professionelle og it-brugere

Kontakt kursusadministrator