Menu luk

Informationsmøde om jobmuligheder i Grønland

Tidspunkt
29. okt 2020, 11.00 - 13.00
Afholdelsessted
Hjemme ved egen pc
Format Kursusforløb, Webinar
tilmeldingsfrist 23. oktober 2020
Pris Gratis
Målgruppe Ledige
Åben
29

Ledige og fratrædende medlemmer.

Kunne du tænke dig at høre mere om jobmuligheder i Grønland

Flies HR rekrutterer hvert år mere end 50 dygtige specialister og ledere til Grønland.

Flies HR har mere end 18 års erfaring i Grønland og samarbejder med både BankNordik og Grønlandsbanken. Mange af stillingerne bliver opslået, men lige så mange stillinger bliver besat via en search proces. Derfor er der flere stillinger, som du ikke vil få kendskab til, medmindre Flies HR har mulighed for at tale med dig.

På et online møde fortæller Flies HR om, hvordan du kommer i betragtning til stillinger i Grønland, hvordan det er at bo og arbejde i Grønland samt om kulturen og uddannelsesniveauet.

Flies HR samarbejder med 41 private og offentlige virksomheder. Derfor vil vi også kunne hjælpe evt. kæreste eller ægtefælle til et job i Grønland.

Torsdag den 29. oktober 2020, holder vi infomøde virtuelt.

Du vil få et link kort før mødet.

Flies HR består af et partnerteam af specialister inden for hvert af vores kompetenceområder. Vores rekrutteringspartnere har mange års erfaring med rekruttering af specialister og ledere, og vi har specialiseret os som rådgiver og partner til det arktiske arbejdsmarked.

Der er p.t følgende job i Grønland inden for den finansielle sektor:

  • Erhvervsrådgiver: Servicere bankens erhvervskunder, herunder rådgive, behandle og bevilge lånesager for større, mellemstore og mindre virksomheder, deltage i opsøgende salg og igangsætning af nye aktiviteter, indgå i afdelingens øvrige opgaver. Har en videregående finansuddannelse, gerne med en HD.

 

  • Erhvervssupporter: Generel sagsstyring, udfærdigelse og registrering af lånedokumenter og sikkerheder, håndtering af henvendelser og opgaver vedr. bankens erhvervskunder
  • Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

    Når du registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er et lukket kursus, der er to lektioner pr. dag, og kurset er udbudt af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og brug ”Blanket til undervisning”.

    ;

Kontakt kursusadministrator

Monica Christiansen