Menu luk

Forandring fryder, eller...?

Tidspunkt
20. apr 2021, 16.00 - 16.45
Afholdelsessted
Webinar
tilmeldingsfrist
19. april 2021
Pris
Gratis
Kun for
Finansforbundet i Danske Bank medlemmer
Åben
2 0

Finansforbundet i Danske Bank tilbyder webinar ”Forandring fryder - eller…?” for alle ansatte i Danske Bank.

Har du undret dig over, at vi mennesker ofte italesætter forandring som en god ting? Når vi taler om ny indretning, ny stil, nyt hår – forandring fryder, siger vi. Vi vil gerne udfordres, og vi er forandringsparate, siger vi på arbejdet. Men vil vi i virkeligheden ikke også gerne holde fast i det gamle og kendte?

Der kommer ny organisationsændring.. igen. Vi får ny leder.. igen. Vi får nye forretningsgange/metoder.. igen. Så begynder gejsten for forandringer at falde en lille smule. Men hvorfor egentlig – når vi jo gerne vil have, at banken udvikler sig?

Hver gang vi gennemgår forandringer, er der mønstre eller handlinger, vi altid foretager os. Mon vi kan påvirke de mønstre og handlinger eller blive så bevidste om dem, at vi måske kunne gøre noget andet, og hvem ved - måske fryder forandring rent faktisk.

Er forandring i virkeligheden nyt? Eller er det bare en anden måde at gøre det samme på? – og måske en bedre måde?

Dét og meget mere skal vi undersøge i selskab med Erik Løgstrup.

Erik Løgstrup har arbejdet i IT- og finanssektoren med udvikling af både systemer og mennesker. Men de sidste 20 år har Erik brugt sine erfaringer i sit virke som partner i Perfomex Human Resources, hvor han rådgiver, underviser og holder foredrag om kommunikation, samarbejde og personlig udvikling.

Erik tilbyder indsigter med dybde og praktisk anvendelighed - krydret med humor og lune.

Ikke-medlem?

Er du ikke medlem af Finansforbundet, kan du godt tilmelde dig webinaret, ved at sende en mail til finansforbundet@danskebank.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Efter webinaret kontakter vi dig omkring dine muligheder som medlem af Finansforbundet.

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund