Menu luk

Husk at tage stilling til din overenskomst senest 31. marts kl. 14 - Du stemmer her.

Fastholdelse af agile arbejdsmetoder – Er der styr på organisationskulturen?

Tidspunkt
29. mar 2023, 8.30 - 11.30
Format
Morgenmøde
Afholdelsessted
Huone Copenhagen
Amager Strandvej 390
2770 Kastrup
Tilmeldingsfrist
26. marts 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
It-ansatte, Ledere
Åben
2 9

Den primære forhindring for succes med den agile arbejdsmetode skyldes organisationskulturen. Hør mere om organisationskulturen, dens dynamikker samt vidne om hvordan man påvirker den.

Du vil få en dybere forståelse for

  • Organisationskulturens betydning
  • Hvordan organisationskulturen påvirker implementeringer
  • Hvordan organisationskulturen påvirker fastholdelse af den agile arbejdsform

Indhold
Ifølge State of Agile Coaching Report 2022, ligger den primære forhindring for succes med agile arbejdsmetoder i organisationskulturen. Faktisk relaterer 39 % af alle udfordringer med implementering og fastholdelse af agile tilgange sig til denne.

På dette inspirationsmøde vil vi give forskellige bud på, hvorledes man kan arbejde med organisationskulturen. Vi vil tage udgangspunkt i kulturen udtrykt som det vi tænker og gør i vores virksomhed, sammenhængen mellem erklærede værdier og levede værdier samt ledelsens specielle indflydelse på organisationskulturen.

Vi vil præsentere modellen Competing Values Framework som værende et spejl på organisationskulturen, og vi vil adressere såvel styrker som svagheder for denne model.

Endeligt vil vi gennemgå strategier og konkrete tiltag, som man kan gøre for at påvirke organisationskulturen i den ønskede retning.

Program
Kl. 8.00-8.30 Check ind med kaffe og morgenmad
Kl. 8.30-11.30 Workshop - oplæg og dialog

Kl. 11.30 Tak for i dag

Afholdelsesstedet er lettilgængeligt
Dette arrangement afholdes på Huone Copenhagen. Huone Copenhagen ligger meget tæt på motorvejsfrakørslen 16-Lufthavn Ø og der er rigtig gode parkeringsmuligheder mod betaling. Kommer du med de offentlige, så skal du bare stå af på Kastrup metrostation og gå fem minutter derfra. Med cykel tager det 30 min. fra Københavns Rådhusplads.

Se på dette kort her


Om underviser
Underviser er Better Change consulting, som har mange års erfaring med den agile arbejdsform, og som årligt gennemfører mange lærerige og inspirerende uddannelsesforløb i den agile kontekst.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund