Menu luk

Få tunet din profil til jobbrug - onlinekursus

Tidspunkt
29. sep 2020 - 2. nov 2020
Afholdelsessted
Format Kursusforløb, Webinar
tilmeldingsfrist 21. september 2020
Pris Gratis
Målgruppe Ledige
Udsolgt
29

Ledige og fratrædende medlemmer.

Kurset ændres til onlinekursus fra en kombination af fysisk tilstedeværelse og onlinekursus. På dette forløb bliver du god til at profilere dig selv. Du får værktøjerne til at skrive en overbevisende ansøgning og skrive en god profiltekst til LinkedIn. Du får konkrete teknikker til, hvordan du får gennemslagskraft ved jobsamtalen. Træningsforløbet afsluttes med en reel jobsamtale med professionel sparring før, under og efter.

Indhold:

  • En tunet selvfortælling, så du tydeligt kan formidle hvem du er, og hvad du kan
  • Værktøjer til at skrive den gode ansøgning
  • Kropssprogsteknikker, der giver gennemslagskraft ved jobsamtalen
  • Rådgivning til en attraktiv LinkedIn profil.
  • Feedback fra ekstern HR-person
  • Individuel feedback på CV, ansøgning og fremtoning fra underviserne
  • Rådgivning og sparring på din jobrejse

Kick off:

Du får link til introvideo, som introducerer de første værktøjer til en tunet profil. Du får den første forberedelsesopgave, som skal løses forud for Modul 1.

Modul 1: Få tunet din selvfortælling og dit CV

Vi kickstarter forløbet med at stille skarpt på dine styrker i din profil. Du lærer, hvad du skal fremhæve i din profilfortælling, for at den virker overbevisende. Du finder ind til dit WHY og gør det til kernen i din selvfortælling. Vi giver dig værktøjskassen til at skrive et overbevisende CV og en skarp profiltekst til LinkedIn

Modul 2: Skriv en overbevisende ansøgning

Du får værktøjerne til at skrive en overbevisende ansøgning. Du lærer at fange opmærksomheden med en god overskrift og bygge ansøgningen op, så den virker attraktiv på virksomheden. Du lærer at anvende en sprogtone, der fremhæver en selvsikker udgave af dig selv.

Modul 3: Gennemslagskraft i ansøgning og samtale - individuel feedback.

Vi træner et overbevisende kropssprog til jobsamtalen, som du både kan bruge til online samtaler og ved face to face. Herefter får du individuel feedback på din ansøgning og på din fremtoning.

Modul 4: Online jobsamtale, feedback og individuel rådgivning

Vi inviterer en HR person ind, så du får mulighed for at træne en reel jobsamtale. Du får konstruktiv feedback fra vores eksterne HR-partner, så du kan forbedre din perfomance og din ansøgning. Du får sparring og rådgivning på din situation.

Forberedelse:

Der vil være 3-8 timers forberedelse mellem hvert modul:

Forberedelse til modul 1: Skriv dit cv og send det til underviserne.

Forberedelse til modul 2: Skriv en ny version af dit CV og en ny profiltekst til LinkedIn.

Forberedelse til modul 3: Tilret dit CV og profiltekst. Skriv en ansøgning.

Forberedelse til modul 4: Genskriv din ansøgning og lær din elevatortale udenad. //

Tidspunkt:

29/9 kl. 9.00-12.00 Modul 1

6/10 kl. 9.00-12.00 Modul 2

22/10 kl. 9.00-12.00 Modul 3

2/11 kl. 9.00-12.00 Modul 4

Underviser:

Lene Kobbernagel, kommunikationsrådgiver og kropssprogsekspert. Lene brænder for at give andre gennemslagskraft. Hun er specialist i at bruge fortællinger og kropssprog til at formidle overbevisende. Lene har siden 2011 trænet ledere, sælgere og rådgivere fra mere end 100 virksomheder. Lene har skrevet bøgerne ”Op på ølkassen”, Gyldendal 2018 og ”Skuespilleren på arbejde” (2009). Hun har undervist i Finansforbundet siden 2013. Du kan se et eksempel på, hvordan Lene arbejder her http://lenekobbernagel.dk/korridoren-en-simpel-teknik-til-at-fremstaa-sikker. www.lenekobbernagel.dk

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Når du registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er et lukket kursus, der er to lektioner pr. dag, og kurset er udbudt af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og brug ”Blanket til undervisning”.


 

Kontakt kursusadministrator

Monica Christiansen