Menu luk

Få styr på boligmarkedet - det betyder højere priser og stigende renter - også for ikke-medlemmer

Tidspunkt
11. maj 2021, 12.15 - 13.00
Format
Webinar
Afholdelsessted
Webinar
tilmeldingsfrist
6. maj 2021
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Udsolgt
1 1

Priserne på danske boligmarked stiger støt, og Nationalbanken forventer i år en stigning på 9, 7 procent. Det har givet næring til en debat om et indgreb i form af krav til højere udbetaling og lavere gældsbrøk.

Men hvad er det for kræfter, der styrer boligmarkedet lige nu, og hvilken rolle spiller urbaniseringen for priserne? Hvordan påvirker coronakrisen situationen, og vil et indgreb dæmpe prisstigningerne i de store byer - eller er det alene udbud og efterspørgsel, der sætter takten på markedet?

Mød en af Danmarks førende boligeksperter, projektdirektør Curt Liliegreen fra Boligøkonomisk Videncenter, og i deltag i debatten.

Ole Krohn, TV 2 er ordstyrer.

Platform:

Vi bruger platformen Team Live Event til afviklingen af webinaret.

Finansforbundet sender linket et par dage før til den mailadresse, som du har valgt, at vi skal kontakte dig på.

Tilgå linket 10-15 min. før, så du kan teste din forbindelse. Det er en god idé at lukke ned for andre programmer såsom mail, chat, Facebook under webinaret, så får du den bedste oplevelse.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til webinaret vil blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Ikke-medlem

Er du ikke medlem af Finansforbundet kan du godt tilmelde dig webinaret, ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Efter webinaret kontakter vi dig omkring dine muligheder som medlem af Finansforbundet.


Curt Liliegreen                       Ole Krohn

 

Kontakt kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund