Menu luk

Få gennemslagskraft ved online jobsamtaler (Virtuel workshop + adgang til træningsunivers)

Tidspunkt
19. aug 2020, 9.30 - 11.00
Afholdelsessted
Hjemme ved egen pc
Format Kursusforløb, Online
tilmeldingsfrist 1. august 2020
Pris Gratis
Målgruppe Ledige
Udsolgt
19

Ledige og fratrædende medlemmer.

Den første jobsamtale vil oftest foregå online fremover. Derfor er det vigtigt at kende til de teknikker, der giver gennemslagskraft gennem skærmen. Teknikkerne er lette at anvende og har en øjeblikkelig effekt på din virtuelle fremtoning. Teknikkerne kan være udslagsgivende for, om du får jobbet.

Formål:

At kunne brænde igennem når jobsamtalen foregår på en skærm


Udbytte:


Du lærer at placere dig rigtigt i forhold til lys, baggrund og kameravinkel, så du tager dig godt ud


Du lærer teknikkerne til at fremstå sikker og overbevisende gennem skærmen


>Du får retoriske formater, der virker særlig godt online

 • Du bliver motiveret til at anvende simple, visuelle virkemidler, så man husker netop dig

  Indhold:

  • Design dine omgivelser

   • Skab illusionen af øjenkontakt

    • Brug dine hænder til at engagere

     • Gør dit budskab mere simpelt med retorik

      • Illustrér med skilte, post-its og slides

       Sådan foregår det:

       Workshop

       Træningen foregår som en aktiv virtuel workshop, hvor deltagere gennem øvelser træner de vigtige teknikker. Jeg deler jer op i mindre grupper i breakout rooms, hvor I prøver teknikkerne af.

       Træningsunivers

       Efter wokshoppen får I adgang til et online træningsunivers med træningsvideoer, som simulerer en jobsamtale, så I får mulighed for at øve jer virtuelt inden den rigtige samtale.

       Underviser:

       Lene Kobbernagel, kommunikationsrådgiver og kropssprogsekspert. Lene brænder for at give andre gennemslagskraft. Hun er specialist i at bruge fortællinger og kropssprog til at formidle overbevisende. Lene har siden 2011 trænet ledere, sælgere og rådgivere fra mere end 100 virksomheder. Lene har skrevet bøgerne ”Op på ølkassen”, Gyldendal 2018 og ”Skuespilleren på arbejde” (2009). Hun har undervist i Finansforbundet siden 2013. Du kan se et eksempel på, hvordan Lene arbejder her http://lenekobbernagel.dk/korridoren-en-simpel-teknik-til-at-fremstaa-sikker. www.lenekobbernagel.dk

       Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

       Når du registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er et lukket kursus, der er to lektioner pr. dag, og kurset er udbudt af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og brug ”Blanket til undervisning”.


        

Kontakt kursusadministrator

Monica Christiansen