Menu luk

Compliance: Sådan foretager du en complianceundersøgelse på risikostyringsområdet

Tidspunkt
27. jun 2023, 13.00 - 15.00
Format
Online, Webinar
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
11. juni 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Compliance-ansatte
Åben
2 7

Dette kursus er blevet til i samarbejde mellem Finanssektorens Uddannelsescenter og Finansforbundet. Finanssektorens Uddannelsescenter står for undervisningen.

På 2 timer får du inspiration og redskaber til, hvordan du kan foretage en complianceundersøgelse på risikostyringsfunktion- og arbejde.

Modulet henvender sig til dig, der har deltaget på vores Complianceforløb. Modulet kan også være for dig, der allerede arbejder med complianceopgaver på risikostyring og har brug for inspiration til tilgangen til opgaven.

Modulet er relevant for 2nd line compliancemedarbejdere i både større og mindre institutter. Det er ikke egnet til 1st line kontrolmedarbejder.

Udbytte

  • Du får et stærkt grundlag til at kunne spille en aktiv og værdiskabende rolle i dit arbejde med complianceopgaver på risikostyringsområdet
  • Du bliver opdateret på reglerne, tilsynsreaktioner og forventninger til udførelsen af opgaven.
  • Du får værdiskabende complianceviden på fagområdet, herunder inspiration til at identificere relevante complianceundersøgelser og redskaber til at foretage undersøgelserne.

Du møder kolleger fra andre institutter, og du får dermed mulighed for at opbygge gode kontakter og et netværk, som sidder med lignende opgaver og udfordringer.

Mere om indholdet
Modulet er praksisnært og tilpasset din hverdag. Vi kommer bl.a. ind på følgende emner, Samarbejdet i anden forsvarslinje, herunder inddragelse af risikostyringsfunktionens observationer i complianceundersøgelser, Overvejelser og tilgange til compliance på risikostyringsfunktionen og dennes arbejde, Risikovurdering af området og Konkrete undersøgelser af området.
Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren om eventuelle konkrete udfordringer, du har i dagligdagen. Der vil også være små opgaver, som skal løses i grupper eller i plenum.

Program
Undervisningen foregår online og varer ca. 2 timer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål over chat og med mikrofon. Du skal forvente at være aktiv i dele af kurset og skal derfor være indstillet på at have kamera tændt. Evt. gruppearbejdet foregår i break-out rooms.

Der er ca. 1 times forberedelse til modulet.

Om underviser
Underviseren på modulet er Mikkel Klein-Døssing. Mikkel er uddannet jurist og har været i Middelfart Sparekasse siden 2018, de seneste 4 år som compliancechef.

Afbud
Da der er begrænsede pladser på dette modul, og efterspørgslen er høj, beder vi dig melde afbud, hvis du efter tilmelding alligevel ikke kan deltage. På den måde kan vi give en anden håbefuld muligheden for at deltage. Du melder afbud ved at få ind på Mit Forbund eller ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk

Anden info
Dit navn, stilling, email og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Din tilmeldinger sendes videre til Finanssektorens Uddannelsescenter (FU), som er udbyder på kurset.
Du vil derfor få alle oplysninger om kurset direkte fra FU gennem deres læringsplatform, Moodle.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund