Menu luk

Biograftur for medlemmer af Finansforbundet Kreds Vest - Skive

Tidspunkt
22. aug 2023, 16.45 - 20.30
Afholdelsessted
Cinema 4
Skyttevej 4
7800 Skive
Tilmeldingsfrist
7. juli 2023
Pris
Gratis
Kun for
Finansforbundet Kreds Vest medlemmer
Venteliste
2 2

Grib din kollega under armen og kom i biografen med Finansforbundet Kreds Vest

Bestyrelsen har arrangeret en lukket forestilling for kredsens medlemmer, hvor filmen "Indiana Jones and the Dial of Destiny" bliver vist, og der er naturligvis ”Gufbillet” (Popcorn/sodavand) til alle.

Lidt om filmen

Indiana Jones and the Dial of Destiny er nummer fem i rækken af film om den eventyrlystne arkæolog. Harrison Ford er tilbage i hovedrollen, som han første gang spillede i 1981 i Raiders of the Lost Ark.

Filmen foregår med rumkapløbet som bagtæppe og vil udspille sig i 1969, hvor amerikanerne går benhårdt efter at blive de første på månen, det før Rusland.

En ubehagelig sandhed går dog imidlertid op for Indy. Det viser sig nemlig, at hans gamle fjender, nazisterne, har en finger med i spillet (igen). Det amerikanske månelandingsprogram styres nemlig af en gruppe eks-nazister.

På rollelisten finder man bl.a. danske Mads Mikkelsen som nazi-skurken og rumforskeren Voller, der delvist er inspireret af den virkelige nazist Wernher von Braun, som blev NASA-ingeniør.

Programmet ser således ud:

16.45 – 17.30 Sandwich og sodavand

17.30 – 17.45 Oplæg v/fra Finansforbundet Kreds Vest

17.45 Filmstart.

Det er gratis at deltage, men der refunderes ikke transportudgifter.

Som noget nyt kan du tage et ikke-medlem/en kollega, der er ansat inden for Finansforbundet Kreds Vests organisationsområde med i biografen.

Det eneste det kræver er, at ikke-medlemmet oplyser fulde navn, virksomhed, telefonnummer og mailadresse, til Finansforbundet – send en mail til Evy Grønvall, eg@finansforbundet.dk – så vil nogle gode kollegaer henvende sig til vedkommende efterfølgende med henblik på medlemskab af Finansforbundet.

Kontakt Administrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund