Menu luk

AFLYST - NYKREDS - TM-seminar 2020

Tidspunkt
22. okt 2020 - 23. okt 2020
Afholdelsessted
Scandic Kødbyen
Skelbækgade 3a
1717 København V
tilmeldingsfrist 17. september 2020
Pris Gratis
Udsolgt
22

Nu nærmer vi os dette års tillidsmandseminar i en tid præget af Corona og dermed aflysninger af mange arrangementer, blandt andet vores tillidsmandmøde i marts måned. Dette har gjort, at vi har flyttet nogle af de temaer, vi skulle have haft på tillidsmandsmødet til tillidsmandseminaret.

Formål

På førstedagen om formiddagen starter vi med en workshop, hvor I får opmærksomhed på egne digitale vaner og værdier som tillidsmand. Efter frokost starter vi med oplæg om tidsstyring og øget fokus. Vi slutter dagen af med en byvandring på Vesterbro med Gadens stemmer.

På andendagen er der debat med repræsentanter for Nykredits ledelse og kredsbestyrelsen. Efter frokost sætter vi fokus på Finansforbundet nye politiske indsatser de kommende 3 år.

Inden seminaret vil du modtage en lille hjemmeopgave, som skal bruges på seminaret.

På seminaret vil du møde Steen Lund Olsen, næstformand i Finansforbundet, Imran Rashid, speciallæge i almen medicin og tidligere innovationschef på Aleris-Hamet og Trine Kolding, underviser, forfatter og tidscoach med speciale i personlig effektivitet og planlægning.

OBS – til orientering ifm. GDPR:

Vi videregiver dit navn til Scandic Kødbyen ifm. fremsendelse af værelsesliste og hvis du lider af fødevareallergi bedes du selv kontakte Scandic på telefon 72 18 33 40.

Kontakt sekretær, Finansforbundet NYKREDS

Bente Plambeck Geertsen