Menu Luk

Sommerskole 2020 - Forretningsudvikling i kølvandet af COVID-19

Tidspunkt
10. aug 2020 - 14. aug 2020
Afholdelsessted
Finansforbundet
Applebys Plads 5
1411 København K
Format Sommerskole
tilmeldingsfrist 3. juli 2020
Pris 7.000,00 kr.
Åben
10

Drømmer du en gang imellem om at gå i dybden med et emne? Vil du forstå, hvordan forretningsudvikling kan tilrettelægges i kølvandet af COVID-19? Nu har du chancen for at gøre det. Brug fem dage i august, og giv dig selv fremtidens kompetencer.

Finansforbundet kører for tredje år i træk et sommerskoleforløb i uge 33. Forløbet er tilrettelagt i et samarbejde med eksperter fra sektoren, og du vil blive undervist af en række førende universitetsforskere og gæsteoplægsholdere fra finanssektoren. Aktuelt forholder kurset sig til, hvordan forretningsudvikling og platformsstrategier kan tilrettelægges under hensynstagen til COVID-19.

Du bliver klogere på

  • hvordan finansielle virksomheder aktuelt kan arbejde med agil forretningsudvikling, platformsstrategi og -organisering i relation til COVID-19
  • den nyeste teoretiske og praktiske viden om finansiel forretningsudvikling, platformsstrategi og -organisering
  • hvordan markeds- og produktplatforme er opbyggede, og hvad der skal være til stede for at lykkes med selv at udvikle platforme
  • de væsentligste udfordringer ved at drive en platform, og hvordan man kan arbejde med dem
  • en række redskaber og procesmetoder til at analysere og designe platforme
  • hvordan en platformsstrategi og handlingsplan kan se ud i din egen organisation

Læs mere om kursusindholdet Klik her

Skal du med?

Kurset henvender sig til chefer og specialister, der arbejder med digital forretningsudvikling, konkrete produktområder og/eller har beslutningskompetence til at eksperimentere med platformsbaserede forretningsmodeller og digitale partnerskaber.

Tid og sted

10. – 14. august 2020

Finansforbundet

Alle fem dage kl. 9-17 – torsdag byder vi på middag i Finansforbundet

Pris

Medlemspris: 7.000 kr.

Kursusgebyret dækker undervisning, undervisningsmaterialer og forplejning.

Hvis Coronasituationen ændrer sig, og vi alligevel ikke vil være i stand til at gennemføre sommerskolen, refunderer vi naturligvis det fulde kursusgebyr.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt kursusadministrator