Menu luk

Netværk om personlig udvikling

Netværksgruppen for dig, som ønsker at tage ansvar for din personlige og faglige udvikling og skabe fundament for din professionelle succes. Netværket er virtuelt og udbydes af Dansk IT.

IT og digitalisering handler ikke kun om processer og teknologi. Det handler i lige så høj grad om mennesker, som samarbejder på tværs af teams, kompetencer og kontorer.

For at opnå værdifuldt teamarbejde, effektiv eksekvering af projekter og effektivisering af arbejdsgange, er det essentielt, at vi kender os selv og vores ageren.

Hvorfor agerer og reagerer vi, som vi gør, i bestemte situationer? Og hvordan kan vi evt. ændre vores handlemønstre, så vi opnår den tilsigtede reaktion hos vores kollegaer, medarbejdere og ledere?

Som netværksmedlem i Personlig udvikling bliver du bedt om at kigge på dig. Du bliver bedt om at kigge på, hvad der ikke fungerer for dig, og sammen med facilitator og resten af netværksgruppen finder løsninger på, hvordan du kan agere og kommunikere anderledes således, du opnår det tilsigtede mål.

Netværksgruppen Personlig udvikling er et trygt og fortroligt forum, hvor du i fællesskab med kompetente ligesindede, lærer at spille på flere tangenter, så du får flere muligheder for at opnå dine mål både professionelt og personligt.

Netværksmøderne handler derfor om dig.   

Vil du vide mere?
Læs mere om netværket på Dansk IT’s hjemmeside

Om netværk hos Dansk IT

Netværkene er fagspecifikke og holdes i fortrolige virtuelle rum, og du er med til at sætte dit præg på både form og indhold.

Normalprisen for et netværk hos Dansk IT er 9.562 kroner. Som medlem af Finansforbundet får du gratis medlemskab af Dansk IT og betaler kun 1.000 kroner for at deltage i et netværk.

Du kan vælge virtuelle IT-netværk om:


Har du spørgsmål, kan du skrive til Dansk IT på netvaerk@dit.dk