Ny viden på en time

Kom et spadestik dybere i forskernes arbejde på finansområdet.

​​​​Brug en time fra kl. 8-9, og bliv opdateret på aktuel og relevant viden om og forskning i finanssektorens udvikling og i ledelse og HR. Forelæserne er videnskabsmænd fra de danske universiteter, der fortæller om sektoren på baggrund af en forskningsbaseret viden.

Skærmens magi forandrer os, 13. marts
De seneste 10 år har bragt os i en stadigt tættere symbiose med vores smartphone. Det er techgiganternes drøm, og vil man teste, hvor tæt symbiosen i dag er mellem skærm og menneske, skal man bare prøve at tage en skærm fra en femårig.
Psykologien bag høje priser og glade kunder, 27. marts
Du har et godt produkt eller service. Du har investeret mange timer i det, lyttet til dine kunder, planlagt din lancering og har tusindvis af potentielle kunder at sælge til. Men så er der én fra salg, som spørger: "Så hvad koster det?"
Den politiske og økonomiske situation i USA, 10. april
Den politiske situation i USA har aldrig været mere kaotisk og volatil. Begge politiske partier – republikanerne og demokraterne - leder begge efter en klar identitet i en periode med meget populistiske tendenser i store dele af vælgerkorpset.
Selvledelse og organisering, 22. maj
Selvledelse – hvad betyder det egentlig? At man skal lede sig selv? At den eneste, som virkelig ved noget om, hvordan arbejdet bedst udføres, er medarbejderen selv?
Teknologi forandrer vores job, 12. juni
Den teknologiske udvikling betyder, at jobs forandres. Nye opgaver kommer til, mens andre forsvinder. I nogle tilfælde er det hele jobfunktioner, der kommer eller går. Mange oplever derfor, at teknologisk forandring medfører usikkerhed. Men robotter, kunstig intelligens og digitalisering i øvrigt er ikke nødvendigvis dårligt for arbejdslivet

 

Se tidligere Finansforbundet University