Få karriererådgivning

Finansforbundet er din uvildige karrierepartner i den finansielle sektor. Med baggrund i vores indgående kendskab til sektoren og virksomhederne kan vi yde dig relevant og konkret karriererådgivning. Vi sætter fokus på dine muligheder for at øge din markedsværdi både på kort og lang sigt.

Vi er i et arbejdsmarked, der i højere grad kræver, at du som medarbejder tager aktiv stilling til din karriere, og derfor er det helt essentielt for os som fagforbund, at du har det bedst mulige udgangspunkt for at møde morgendagens udfordringer.

Så hvad enten du ønsker at blive i din nuværende rolle, få ledelsesansvar, blive specialist eller flytte til helt nye opgaver eller job inden eller uden for sektoren, er det vores mål, at du bliver bedst muligt rustet til lige netop dén karrierevej, du ønsker.

Vi kalder det Worklife Investment – en håndgribelig investering i din karriere, som gør dig i stand til at være førstevælger i dit arbejdsliv.

Gratis karrieresamtale

Vi tilbyder alle medlemmer en gratis, individuel og uvildig karrieresamtale af ca. 1 times varighed, hvor du får professionel sparring om din jobmæssige situation.

Under samtalen kan vi f.eks. drøfte dit nuværende job, nye job- eller uddannelsesmuligheder og afklare dine kompetencer i forhold til dine jobkrav og fremtidige jobønsker. Du kan også få konkret hjælp til jobsøgning, f.eks. gå til jobsamtale, skrive ansøgning og CV eller at forbedre din LinkedIn profil.

Bestil en samtale via karriere@finansforbundet.dk. Vi har brug for følgende fra dig:

  • Dit fulde navn
  • Dit medlems- eller cpr-nummer (10 cifre)
  • Din mailadresse
  • Svar på, om du ønsker samtalen per telefon eller hos Finansforbundet på Applebys Plads i København.

Du bliver ringet op eller får et svar per mail med tilbud om tid til samtalen.

Husk, at du før samtalen bør have gennemgået øvelserne i Finansforbundets online karriereværktøj, Worklife Investment Universe, hvor du også kan oprette en personlig karriereplan.

Forbered samtalen – brug Worklife Investment Universe

Worklife Investment Universe er Finansforbundets eget online karriereværktøj. Her kan du tage afklaringsøvelser og udarbejde din egen personlige karriereplan.

Resultaterne fra afklaringsøvelserne er et rigtigt godt udgangspunkt for en karrieresamtale.

Gå til Worklife Investment Universe

 

 Download from ITunes app-store

 Download Google Play

 Download from Windows app-store

Finansforbundet kan desuden hjælpe dig med

At finde dine jobmuligheder

Hvad er det optimale job for dig? Hvad med et arbejde uden for sektoren? Og hvad med at blive selvstændig? Vi kan hjælpe videre.

Få feedback på din ansøgning og dit CV inden for 24 timer

Forøg dine chancer for at komme til jobsamtale ved at få professionel feedback fra en jobrådgiver inden for 24 timer på hverdage. Læs om hvordan du lægger en strategi for jobsøgningen, og hvordan du søger job via dit netværk.

At forberede dig til jobsamtalen

Få hjælp til at forberede dig og læs tips for hvad du kan gøre før/under/efter samtalen.

At få et netværk på tværs af virksomhederne

Finansforbundet har netværk på tværs af sektoren, som du kan komme med i. Og du kan læse gode råd om networking og hvordan du aktiverer dit netværk ift. jobsøgning.

At finde en videreuddannelse, der passer til din ønsker

Vi hjælper dig gerne med at finde og vælge den videreuddannelse, der passer bedst til dig og det du vil. Og så kan du søge om finansiel støtte til uddannelsen fra Finanskompetencepuljen.

Det siger medlemmerne

"Jeg fik helt konkrete værktøjer gennem Finansforbundets karriererådgivning, som jeg kan bruge i forhold til at komme til mit næste skridt i min karriere. Jeg synes, det er smart at være lidt proaktivt tidligt i sin karriere, så man ikke bare ender et tilfældigt sted alt efter, hvor viden blæser".

Jeanette Højmark Andersen, Transaction Banking Consultant i Danske Bank

 

"Efter 30 år i den finansielle sektor havde jeg brug for sparring og en, der kunne sætte fokus på, hvilke kompetencer jeg har. Det er vigtigt for mig, at karriererådgivningen ligger hos Finansforbundet, fordi de har et indgående kendskab til den finansielle sektor. Det betyder, at jeg kan få konkret feedback".

Senior projektleder Mette Bagge-Petersen, Finansiel Stabilitet A/S

 

"Jeg fik karriererådgivning for at blive inspireret og guidet i den rigtige retning. Jeg manglede redskaber og input til min ansøgningsproces i forbindelse med at få et nyt arbejde, og det lykkedes!".

Lennart Nielsen, forsikringskonsulent i Codan – før Fraud-Analyst og kundekonsulent i Nets