Webinar - LinkedIn - for studerende 

Webinar, ,
Dato: 20. april 2020 kl. 14:00 til 20. april 2020 kl. 16:30
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 29
Tilmeldingsfrist: 17.04.2020

Hvis du melder dig ind i Finansforbundet idag, kan du tilmelde dette kursus ved at sende en mail til fokus@finansforbundet.dk

LinkedIn er businessverdenens Facebook. Med en skarp og spændende LinkedIn profil er du attraktiv og interessant over for mange på en gang. Og dit netværk kan hjælpe til med at dele din profil så du bliver præsenteret over for flere potentielle virksomheder.

Før webinaret har du oprettet din egen LinkedIn profil. Og så hjælper vi dig med at gøre den skarp og spændende. Du får tips til hvordan du netværker digitalt og hvordan du bruger din profil til at brande dig over for relevante virksomheder.

Bruger du IPAD? Hent Adobe Connect appen før webinaret starter.

Webinaret tager 2 ½ time fra kl. 14:00 – 16:30.

Vigtigt!
Vi anbefaler at bruge din private bærbare pc, da virksomhedernes sikkerhedssystemer kan give udfordringer med at logge på eksterne netværk.

Underviser
Hotline til underviser hvis du har brug for hjælp: Kåre B. Jensen og 27124804. Underviser sender link og vejledning, så det er enkelt for dig at komme i gang.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Camilla Hofmann Caspersen

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 46

Send e-mail