Grundlæggende SQL Programmering

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 27. april 2020 kl. 09:00 til 29. april 2020 kl. 16:00
Pris: 1.750,00 kr.
Venteliste
Tilmeldingsfrist: 09.04.2020

3-dages-kursus: På kurset lærer du at anvende SQL (Structured Query Language) til at tilgå databaser samt at kunne omsætte problemstillinger i hverdagen til anvendelig SQL-syntaks. Dette er grundlaget for al senere SQL, og indgår som byggeblokke i mere avancerede analyser af data fra SQL-databaser.

På kurset gennemgås, hvorledes man skriver 'god SQL' til forespørgsler, opdatering og vedligeholdelse af SQL-databaser.

Du introduceres gradvist for syntaks, som umiddelbart efter gennemarbejdes med praktiske øvelser.

Der lægges vægt på, at problemstillingerne er let genkendelige fra den virkelige databaseverden. Du går hjem med et katalog af øvelser og løsningsforslag, som kan benyttes som et opslagsværk.

Kurset omhandler standard ANSI SQL samt nogle af de gængse udvidelser. Der gennemgås produkt-uafhængig syntaks, som virker lige godt på Microsoft SQL Server, Oracle, IBM DB2, Sybase m.m.

Forudsætninger

Der er ingen direkte forudsætninger til dette kursus.

Eksamen

Eksamen er multiple choice og tager en time. Eksamen tages som den sidste del af kurset, på dag 3.

Ved bestået eksamen, får du mulighed for at fortsætte på vores SQL Programmering Videregående-kursus med tilhørende eksamen som udbydes til efteråret 2020. Ved beståelse af begge test, bliver du ”SCD - SQL Certified Developer”.

Underviser

Kasper Olsen, underviser, SuperUsers. Kasper er uddannet inden for softwareudvikling og underviser til dagligt i følgende kurser: Apple, SQL, IT Sikkerhed og Web Apps.

Pædagogisk stiler han først mod hvorfor, derefter hvordan – til stor glæde for kursisterne.

Tidspunkt

Kurset afholdes fra kl. 9-16 alle tre dage inkl. testen på dag 3.

Dette kursus udbydes i samarbejde med DANSK IT, Danmarks største uafhængige forening for it-professionelle og it-brugere.

Vi gør opmærksom på, at navn, mailoplysninger, titel og virksomhedsnavn på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kasper Olsen

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail