Trump og udfordrerne efter primærvalg

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 25. februar 2020 kl. 08:00 til 25. februar 2020 kl. 09:15
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 18
Tilmeldingsfrist: 10.02.2020

Morgenmøde: Tre retningsgivende primærvalg og caucus – et i Iowa, et i New Hampshire og et i Nevada er overstået, når Finansforbundet inviterer til dette arrangement.

Vi har inviteret USA-eksperten Mirco Reimer-Elster til at analysere strømpilene fra disse tre valg. Hvordan står Donald Trump mod det store felt af demokratiske kandidater. Kan den amerikanske økonomi hjælpe ham?

Og hvem skiller sig ud som demokratiske favoritter ovenpå valgene? Hvem kommer til at trække stikket på grund af manglende opbakning?

Mirco er uddannet cand.mag. i amerikanske studier. Han er Ph.D. studerende på Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze, hvor han forsker i amerikansk indflydelse på vesttysk udenrigspolitik under Den Kolde Krig. Mirco Reimer-Elster blogger fast om amerikansk politik.

Kom og deltag i debatten med dine spørgsmål og kommentarer. Ordstyrer er TV2s Ole Krohn, der netop har været i New Hampshire for at følge et af de spændende primærvalg.

Program:

Kl. 7.30 - 8.00: Morgenmad

Kl. 8.00: Selve arrangementet går i gang

Kl. 9.15: Tak for i dag

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Mirco Reimer-Elster

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail