Sov godt hele natten

Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding
Dato: 27. januar 2020 kl. 17:00 til 27. januar 2020 kl. 20:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 6
Tilmeldingsfrist: 27.01.2020

Gå-hjem-møde: Vi bruger ca. en tredjedel af vores liv på at sove. Men et stort antal danskere har søvnproblemer, og det går ud over både humør, helbred og arbejdsglæde. På dette gå-hjem-møde får du indsigt i søvnens betydning for dit velvære og nogle konkrete værktøjer, som kan hjælpe dig til at sove bedre.

God søvn holder humøret højt og sygdom fra døren. Mens vi sover, sker der nemlig en lang række processer, som har stor betydning for vores helbred og psyke. Rent videnskabeligt gives der ikke noget entydigt svar på, hvorfor vi har brug for at sove. Men vi kommer svaret nærmere, når vi bl.a. ser på, hvad der sker, når søvnen forstyrres, og hvad det betyder for menneskets ydeevne og trivsel.

Som deltager får du:

  • Viden om søvn, søvnstadier og døgnrytmer
  • Viden om søvnkvalitet – hvad er god, og hvad er dårlig søvn?
  • Hjælp til at bryde uhensigtsmæssige sovevaner
  • Konkrete værktøjer til at sove bedre

Oplægsholder

Mikael Rasmussen er søvnekspert og har specialiseret sig i søvnens betydning for sundhed og trivsel. I dag er han blandt andet tilknyttet MetaCare som underviser på Søvvejlederuddannelsen og Stresstænketanken som underviser i psykisk arbejdsmiljø.

Program

Kl. 16.30 - 17.00: Kaffe og kage

Kl. 17.00: Selve arrangementet går i gang

Kl. 18.30 Sandwich

Kl. 19.00 Arrangementet fortsætter

Kl. 20.00 Tak for i dag.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Mikael Rasmussen

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail