Ny viden på en time - Sådan gør du mødet til dagens bedste oplevelse - også livestreaming

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 04. december 2019 kl. 08:00 til 04. december 2019 kl. 09:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 5
Tilmeldingsfrist: 03.12.2019

Morgenmøde: Hvem siger, at møder er spild af tid? – sådan behøver det ikke at være. I dette interaktive oplæg lærer du, hvordan du undgår de ni mødedræbere, og hvad der skal til, for at dine møder bliver motiverende og energiskabende.

Vi går til flere og flere møder, og mange oplever møder som kedelige eller spild af tid. Men møder har potentialet til at blive dagens bedste oplevelse – vi mødes med interessante mennesker og skaber fremdrift og udvikling i vores opgaver.

Tilmelding / Livestreaming

Du kan deltage ved enten at møde op på dagen, eller du kan tilmelde dig livestreaming og få tilsendt et link ca. 2-3 dage før arrangementet. Du skal sidde foran din computer, når arrangementet går i gang, og du kan kun se arrangementet i det tidsrum, det holdes.

Oplægsholder

Bo Krüger, mødedesigner, facilitator og ledelseskonsulent i virksomheden Moving Minds.
Bo Krüger er en international anerkendt mødeekspert. Han hjælper virksomheder med at skabe en effektiv og værdiskabende mødekultur med særligt fokus på at fremme motivation, samskabelse og agilitet.
Bo er kendt for sin energi og evne til at gøre det komplicerede enkelt. Han er forfatter til flere fagbøger, bl.a. ”Mødeledelse - Sådan leder du værdiskabende og motiverende møder” fra Akademisk Forlag.

Program:

Kl. 7.30 - 8.00 Morgenmad og kaffe
Kl. 8.00 Arrangementet begynder
Kl. 9.00 Tak for i dag

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Foredragsholder

Bo Krüger

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Sanne Krog Lund

Administrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 05

Send e-mail