Agil projektledelse inkl. certificering

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 27. november 2019 kl. 09:00 til 29. november 2019 kl. 17:00
Pris: 1.750,00 kr.
Ledige pladser: 6
Tilmeldingsfrist: 04.11.2019

3 dages kursus: Tag på kursus i agil projektledelse, så du kan skabe succesfulde agile projekter. På kurset klæder underviser, Lasse Sørensen, dig på til at omdanne den agile teori og metode, DSDM, til praksis. Kurset afsluttes med DSDM’s internationale certificering.

Agile projektledere er projektledere, der skaber resultater! Er du nysgerrig efter at vide mere om agil projektledelse og finde ud af, hvordan du kan lede succesfulde projekter, mens du ovenikøbet sparer ressourcer, så er dette kursus lige noget for dig.

Undervisningen er designet til at aktivere alle fire indlæringsformer: Teori, case, eget projekt og refleksion. Denne varierede undervisningsform viser sig at give den bedste indlæring.

Kurset ruster dig til at tage den internationalt anerkendte DSDM-certificering på Foundation-niveau, Agile Foundation, og indholdet af kurset er således tilrettelagt, så det kommer omkring certificeringens krav til fagområder.

Kursusmaterialet er på engelsk, da certificeringen er engelsk. Undervisningen foregår på dansk.

Certificering

Kurset bliver afsluttet med den internationalt anerkendte DSDM-certificering på Foundation-niveau, Agile Foundation. Det er engelske Agile Business Consortium (tidligere DSDM), der administrerer certificeringen.
Selve certificeringen består af 60 multiple choice-spørgsmål, hvoraf mindst 42 skal besvares korrekt for at bestå. Certificeringen er med forberedelse, den varer en time og finder sted på kursets sidste dag. Du skal medbringe en PC til certificeringen.

Målgruppe & forudsætninger

Kurset Agil projektledelse henvender sig til projektledere, PMOs, Scrum Masters, Product Owners, projektdeltagere og andre, der gerne vil lære mere om succesfulde agile projekter.
Kurset kræver ingen særlige forudsætninger.

Udbytte

Kurset Agil projektledelse ruster dig til at drive agile projekter i virksomheden og skabe resultater med færre arbejdstimer og større fleksibilitet.

Du får:

  • En større forståelse af agil projektledelse
  • Evnen til at afdække de forskellige ledelsesstile, der kræves i den agile proces
  • Forståelsen for, hvordan du skaber tillid og samarbejde mellem kunde og leverandør (forretning og it)
  • Muligheden for at forbedre time-to-market og projekternes succesrate
  • En række konkrete værktøjer til at gennemføre agile projekter

Din virksomhed/arbejdsgiver får:

  • Hurtigere levering af ændringer – billigere og med lavere risiko
  • En afprøvet og anerkendt agil projekttilgang
  • Bedre kommunikation om og styring af projekter
  • Tilpasning af projektplaner uden at ændre projektbudgettet, tidsplan og kvalitet
  • Muligheden for at inkludere fleksibel certificering i medarbejdernes udviklingsplan

Tid

Kurset begynder kl. 9.00 og slutter kl. 17.00 de første to dage og den sidste dag begynder vi kl. 9.00 og slutter kl. 16.00.

Overnatning

Kurset er uden overnatning.

Hjemmearbejde/forberedelse

Før kurset: ca. 2 timer

Efter dag 1: ca. 1 time

Efter dag 2: ca. 1,5 time

Underviser

Lasse Borris Sørensen, direktør, Plan A Projects.

Lasse var blandt de første i det agile miljø i Danmark og har siden 2008 specialiseret sig i rollen som agil coach på store, komplekse agile projekter/programmer, der spænder fra 800 timer til 65.000 timer. Lasse har leveret metoden på 13 store, komplekse agile projekter, der er kommet i mål til tiden eller før, svarende til 45+ teams.

Derudover har Lasse lavet agile assessments af et par IT-programmer på hver 300.000+ timer. Lasse har leveret et agilt spor i eksisterende stagegate projektmodeller hos en række store, danske kunder. Lasse har certificeret 275+ agile specialister med en beståelsesprocent på 98 og uddannet 2000+ personer i agil projektledelse. I 2017 blev Lasse udnævnt som International Ambassador for Danmark af Agile Business Consortium (tidligere DSDM) i England.”

Dette kursus udbydes i samarbejde med DANSK IT, Danmarks største uafhængige forening for it-professionelle og it-brugere.

Vi gør opmærksom på, at navn, mailoplysninger, titel og virksomhedsnavn på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder, certificeringspartner og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Foredragsholder

Lasse Borris Sørensen

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail