Udviklingsnetværk for nye ledere 2019 - Aarhus

Hotel Marselis, Strandvejen 25, 8000 Århus C
Dato: 28. november 2019 kl. 09:00 til 28. november 2019 kl. 21:00
Pris: 2.500,00 kr.
Ledige pladser: 15
Tilmeldingsfrist: 20.11.2019

Rum til at udvikle dine ledelseskompetencer sammen med lederkolleger Netværk: Finansforbundet tilbyder et faciliteret udviklingsnetværk for nye ledere (max. 4 års lederanciennitet) i finanssektoren.
Udviklingsnetværket består af fire moduler (1 hel dag og 3 halve dage):

Modul 1: 28. november 2019 kl. 9-21
Kommunikation og samarbejde. Heldagsmøde om kommunikation og samarbejde - om hvordan du optimerer din dialog og dit samarbejde med medarbejdere, chefkolleger og din egen chef. Inden mødet laver du en typeprofil og sender resultatet til vores underviser/ netværksfacilitator. Vi arbejder med profilen på dagen i en interaktiv workshop.

Modul 2: 27. februar 2020 - tidspunkt aftales i netværket  
Din ledelsesmæssige balance. Halvdagsmøde med fokus på skiftet fra faglig specialist til leder. Hvordan balancerer du mellem at være faglig spydspids og leder?

Modul 3: 26. maj 2020 - tidspunkt aftales i netværket
Få opgaverne løst. Halvdagsmøde om, hvordan du sikrer, at de daglige opgaver bliver løst, samtidig med at gejsten holdes oppe hos medarbejderne.

Modul 4: ? 2020 - tidspunkt aftales i netværket
Den udfordrende mellemlederrolle. Halvdagsmøde om, hvordan du håndterer krydspresset mellem den overordnede ledelse og medarbejderne.

Dit udbytte:

  • Du får konkrete ledelsesværktøjer til at håndtere udvalgte ledelsesudfordringer, herunder bl.a. motivationsteori og Karrieremodellen, ledelsesbalancen samt delegering og feedback
  • Du bliver udfordret, og du bliver klogere på dig selv og dine konkrete ledelsesudfordringer
  • Du arbejder med, hvordan du skaber de bedst mulige resultater for din virksomhed og for dig selv
  • Du får mulighed for at afprøve tanker og idéer i et trygt rum - inden du ruller dem ud i din egen organisation
  • Du får etableret uvurderlige relationer til andre nye ledere.

Den første modul afholdes i lokaler, som Finansforbundet stiller til rådighed, men vi opfordrer til, at de efterfølgende tre sessioner afholdes i deltagernes virksomhed.

Der vil være lidt forberedelse til alle sessioner, og I vil også blive bedt om at finde sammen i små to- eller tremandsgrupper, så I kan sparre med og udfordre hinanden mellem sessionerne. Det kan både være fysisk og via f.eks. skype.

Udviklingsforum har plads til 18 aktive og engagerede nye ledere (og ledere med op til 4 års erfaring som leder), så der er både mulighed for at få et bredt netværk og finde nogen, man klikker særlig godt med.

Underviser og facilitator
Torsten Laursen fra Qant har lang erfaring med ledertræning, facilitering af netværk og som leder på flere niveauer. Han har som virksomhedsrådgiver arbejdet med ledelses- og forretningsudvikling i en lang række offentlige og private organisationer.

Praktik

Deltagelse i netværket forudsætter medlemskab af Finansforbundet.

Det koster kr. 2.500 at deltage i de første fire sessioner (alt inkl.)

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Briddi Escherich

Konsulent

Work Life Investment


Tlf. 32 66 13 57

Send e-mail