Sådan skaber du lederidentitet

Scandic Eremitage, Klampenborgvej 230, 2800 Kgs. Lyngby
Dato: 30. oktober 2019 kl. 17:00 til 30. oktober 2019 kl. 20:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 27
Tilmeldingsfrist: 27.09.2019

Gå-hjem-møde: Du vil få indsigt i, hvordan du bruger din personlighed til at skabe din egen lederidentitet. Din personlighed er afgørende, når du lander dit første lederjob – og mindst lige så afgørende for, om du mestrer rollen som leder. Din personlighed vil sammen med dine erfaringer, værdier og holdninger forme din lederidentitet.

Undersøgelser viser, at personligheden vægter højt i rekrutteringsprocesser, og at personligheden er vigtigere at få afdækket end fx. formelle lederkompetencer.

”Sådan skaber du din lederidentitet” er et inspirationsoplæg med fokus på personligheden som motor i tilblivelsen af din lederidentitet samt på, hvordan du ved at være bevidst om dit eget psykologiske kompas, bliver bedre til at mestre rollen som leder i det moderne arbejdsliv.

Du bliver skarp på:

  • Hvordan personlighed skal forstås i relation til arbejdslivet
  • Din personligheds betydning for lederskabet
  • Hvilke krav rollen som leder stiller til dig
  • Selvtillid versus selvværd og det følelsesmæssigt intelligente lederskab
  • Meningsperspektivet i lederrollen
  • At skabe lederidentitet

Program:
16.30 Kaffe og kage
17.00 Arrangementet begynder
18.30 Sandwichpause
19.00 Arrangementet fortsætter
20.00 Tak for i dag

Underviser
Tine Toft Nørgaard er erhvervspsykolog og chefkonsulent i Kjerulf & Partnere A/S. Tine har arbejdet med ledelse i en lang årrække og har erfaring med udvikling af topledere, mellemledere og medarbejdere fra både den private og offentlige sektor. Tine arbejder med lederudvikling og coaching på alle ledelsesniveauer. Du kan læse mere om Kjerulf & Partnere A/S på www.kjerulf-partnere.dk

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Foredragsholder

Tine Toft Nørgaard

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail