Dit arbejde forandrer sig - kan du følge med?

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 04. november 2019 kl. 17:00 til 04. november 2019 kl. 20:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 25
Tilmeldingsfrist: 17.10.2019

Gå-hjem-møde om læring: Arbejdsmarkedet er i konstant forandring. Bliv bevidst om dine læringsstrategier og bliv inspireret til kontinuerligt at lære, så du er relevant i din karriereudvikling og bliver ved med at være attraktiv i et foranderligt jobmarked.

Arbejdsmarkedet forandrer sig – kan du følge med? Digitalisering, nye forretningsmodeller, nye kunder, nye medarbejdere og regulering kræver nye kompetencer. I fremtiden vil arbejdsgiverne efterspørge evner til at kunne handle selvstændigt og refleksivt, at kunne indgå socialt og fagligt på tværs af faggrupper og til at kunne opsøge ny viden. Derudover er der krav om, at du kontinuerligt skal lære, bringe din viden ind i nye sammenhænge og være bevidst om dine læringsstrategier. Hør mere og bliv inspireret af enkle øvelser til at ændre din egen læringspraksis.

Det får du med hjem

  • Viden om sammenhængen mellem individuel læring og organisatorisk forandring
  • Indsigt i det udviklende mindset som katalysator for kontinuerlig læring
  • Indsigt i dine læringsstrategier
  • Inspiration til at arbejde videre med kontinuerlig læring og karriereudvikling

Underviser

Kristian Herdal Molbech, Forsikringsakademiet. Kristian har solid erfaring inden for medarbejder, team- og lederudvikling og beskæftiger sig desuden med kontinuerlig læring og metalæring i en foranderlig tid.

 

Program:

Kl. 16.30: Kaffe og kage

Kl. 17.00: Selve arrangementet går i gang

Kl. 18.30: Sandwich

Kl. 19.00: Arrangementet fortsætter

Kl. 20.00: Tak for i dag.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail