Soft-skills i din lederrolle

Hotel Kong Arthur, Nørresøgade 11, 1370 København K
Dato: 13. marts 2019 kl. 17:00 til 13. marts 2019 kl. 20:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 23
Tilmeldingsfrist: 08.03.2019

Gå-hjem-møde: IT har sit eget sprog og taler typisk i tekniske termer, som mange mennesker ikke forstår. Derfor er det vigtigt at huske, at modtageren af din service eller dit produkt ikke nødvendigvis har samme verdensopfattelse som dig. Det, der for dig er entydigt og ligetil, kan ofte være ’sort tale’ for modtageren, hvis hverdag drejer sig om andet end bits and bites.

Som leder i en teknik-tung branche er det et must, at du udvikler din evne til at kommunikere i et sprog, som din modtager (kunde) kan forstå. Den tekniske samtale vil på længere sigt kunne overlades til robotter, mens din evne til at omsætte teknisk sprog til lægmandssprog ikke kan.
 
En god og sund begyndelse er at tænke og kommunikere ’ude-fra-og-ind’. Det betyder, at du skal sætte dig i din modtagers sted, så du med kendskab til modtageren bedre kan oversætte det tekniske sprog til en løsning og et sprog, modtageren forstår.
 
Du skal kende din modtager og dyrke din viden. Jo mere du ved, jo bedre kan du begå dig og lave den rette oversættelse. På gå-hjem-mødet lærer du nogle teknikker, som kan hjælpe dig med at tale og skrive, så din modtager forstår dig.

Oplægsholder

Morten Gade Christensen, direktør i Udviklngscenter, Bankdata

Program

16.30 Kaffe/the/kage

17.00 Arrangementet begynder

18.30 Sandwich

19.00 Arrangementet fortsætter

20.00 Tak for i dag

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Foredragsholder

Morten Gade Christensen

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail